Connect with us
Tragedie în Filipine, în urma taifunului care a lovit Ahipelagul cu același nume. 6 morți și 18 dispăruți până la această oră.

Externe

Tragedie în Filipine – 6 morți și 18 răniți

Tragedie în Filipine, în urma taifunului care a lovit Ahipelagul cu același nume. 6 persoane și-au pierdut viața și alte 18 sunt dispărute în urma inundațiilor ce au succedat taifunul. Aceste statistici sunt temporare. Ele pot crește în orele care urmează pe măsură ce investigațiile continuă.

Tragedie în Filipine: un feribot s-a scufundat în ocean

18 oameni care se aflau la bordul feribotului MV Starlight Atlantic sunt dați dispăruți după ce ambarcațiunea s-a scufundat. Paza de coastă continuă și acum căutările, însă, pe măsură ce orele trec, șansele ca marinarii să fie găsiți în viață sunt din ce în ce mai mici.

Extremul fenomen meteo a adus cu sine vânturi cu viteze de până la 235km/h. Mai mult decât atât, o serie de râuri și-au ieșit din matcă, afectând locuințele aflate în apropiere. Urgia a antrenat inclusiv obiecte mari precum copaci sau mașini, cauzând pagube materiale semnificative.

Citește și: Uraganul Matthew: Bilanțul morților a ajuns la 1000. Morții sunt îngropați în gropi comune

Autoritățile filipineze au mobilizat ample mișcări de forțe pentru a muta peste 400.000 de oameni ce locuiau în zone vulnerabile. Și traficul aerian a fost grav afectat de taifun. Peste 300 de zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top