Connect with us
Un dansator rus a murit pe scenă sub privirile a zeci de spectatorii. Oamenii din public au râs la început, pentru că au crezut că este parte din spectacol

Externe

Un dansator rus a murit pe scenă. Spectatorii au crezut că este parte din coregrafie

Un dansator rus a murit sub privire a zeci de spectatori. Bărbatul s-a prăbușit pe scenă, iar spectatorii su început să râdă. Ei au crezut că totul este parte din spectacol.

Bărbatul, cunoscut ca R. Khusainov, avea 48 de ani. El se afla pe scenă, în cadrul unui spectacol susținut de Ziua Mamei, în orașul Urus-Martan în Republica Cecenă din sud-vestul Rusiei.

Unul dintre spectatori a surprins momentul în care dansatorul rus s-a prăbușit pe scenă. Khusainov efectua un dans tradițional.

R. Khusainov, care dansa energic în timp ce cântăreața Liza Ahmatova interpreta un cântec cecen, părea să-și piardă piardă echilibrul.

Timp de câteva secunde, Liza Ahmatova a continuat să cânte și să danseze în jurul lui și publicul poate fi auzit râzând.

Un dansator rus a murit pe scenă

Cântăreața pare că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat din moment ce spune a microfon: „Hei, el sa oprit”. Apoi a îndemnat publicul să-l aplaude pe dansator.

A devenit repede clar că ceva s-a întâmplat și alți membri ai distribuției au venit pe scenă pentru a-l verifica pe dansator.

Paramedicii au fost chemați de urgență, însă Khusainov, care a lucrat ca profesor de dans pentru copii, era deja mort.

Medicii au spus că dansatorul rus a murit de la un stop cardiac.

Tragedie similară la Cirque du Soleil

O tragedie similară s-a petrecut pe scena Cirque du Soleil. Tehnicianul Olivier Rochette, fiul unuia dintre fondatorii Cirque du Soleil, a murit într-un accident petrecut pe scenă, în timpul repetițiilor.

Olivier Rochette avea 43 de ani și făcea ultimele pregătiri pentru spectacolul „Luzia”, care uram să se desfășoare la San Francisco”. Bărbatul a fost lovit de un lift telescopic, în timpul repetițiilor, iar accidentul i-a fost fatal, anunță bbc.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top