Connect with us
Un sportiv s-a căsătorit cu o păpușă! De ce a făcut acest gest nebunesc

Externe

Un sportiv s-a căsătorit cu o păpușă! De ce a făcut acest gest nebunesc

Un sportiv s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă. Cei doi sunt împreună de aproximativ doi ani, iar bărbatul a decis să-și petreacă tot restul vieții alături de femeia fără viață care se pare că i-a cucerit inima, deși nu îi vorbește și nu face multe lucruri pe care le poate face un om. Află de ce a recurs sportivul Yuri Tolochko la acest gest.

Cum este viața alături de o păpușă gonflabilă

Yuri Tolochko, culturist şi blogger din Kazahstan, s-a căsătorit zilele trecute cu o păpuşă. Bărbatul susţine că relaţia lor durează de mai bine de doi ani și că păpușa reușește să îl facă fericit, așa cum nu au reușit alte femei care au trecut prin viața lui. Gestul pare șocant pentru alții, însă destul de normal pentru el.

Păpușa se numește Margo, iar Yuri a întâlnit-o într-un club de noapte. Atunci, el a decis să o ia de acolo, pentru că era supusă la lucruri neplăcute. În acel moment, s-a îndrăgostit de ea și așa a început povestea lor de iubire.

Anul trecut, Yuri a cerut pe Margo în căsătorie, Totul a fost organizat ca la carte, cu flori, șampanie și marea întrebare, la care nu se știe care a fost răspunsul păpușii. Totuși, Yuri a decis că trebuie să stabilească și data nunții. Inițial, evenimentul trebuia să aibă loc în luna martie, însă a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu câteva zile, cei doi și-au unit destinele. Nunta a fost una tradițională, cu invitați mulți, iar Margo a purtat chiar și o rochie de mireasă albă, a avut un make-up perfect și o coafură pe măsură. Yuri susține că este fericit în acest moment și ipostaza în care se află nu îl deranjează deloc, pentru că el a ales-o.

Yuri a publicat mai multe imagini de la nuntă pe contul său de Instagram, din care reiese cât de frumos a fost evenimentul și cât de mult s-au distrat atât invitații, cât și mirii. În Kazahstan, căsătoria aceasta este legală. Singura condiție este că respectivul cuplu trebuie să fie format dintr-un bărbat și o femeie, iar fiecare din aceștia trebuie să aibă peste 18 ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top