Connect with us
Cum arată femeia de 60 de ani, cu un trup de 30. Nimeni nu îi dă această vârstă

Externe

Cum arată femeia de 60 de ani, cu un trup de 30. Nimeni nu îi dă această vârstă

Multe persoane reușesc să-și ascundă vârstă prin diferite trucuri sau îmbunătățiri pe care le fac asupra corpului lor, însă unele chiar excelează la acest capitol. În această situație se regăsește și Branka Grubnic, o femeie de 61 de ani din Croația, asemănată, de cele mai multe ori, cu păpușa Barbie. Deși a ajuns la o vârstă remarcabilă, înfățișarea ei nu o dă deloc de gol.

Cum reușește Branka Grubnic să arate așa

Branka Grubnic este numită și ”Barbie de Croația”. La 61 de ani, ea este femeia pentru care timpul parcă s-a oprit în loc. Ea arată la fel ca o tânără de nici 30 de ani: afișează mereu un look impecabil, ca al celor mai mari vedete și are un trup impecabil, precum și alte trăsături care îi pun frumusețea în valoare.

Femeia este foarte activă în mediul online, iar fiul ei, un stilist croat foarte cunoscut, este mândru de mama lui și publică mereu imagini cu aceasta. Marko Grubnic o consideră pe mama sa o femeie superbă și cea mai bună prietenă a lui. Nici el nu se lasă mai prejos, moștenind trăsăturile de la mama lui.

Pentru Branka, anii nu sunt deloc o povară și femeia devine mai frumoasă odată cu trecerea timpului. Deși mulți o critică pentru felul în care arată și o acuză că ar fi abuzat de operațiile estetice, ea nu ia în seamă gurile rele și se bucură de viață.

Ea susține că secretul este stilul de viață sănătos, alimentația bazată pe multe fructe și legume, precum și sportul, pe care îl practică destul de des pentru a rămâne în formă.

„Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a spus Branka.

Branka este foarte activă în viața de zi cu zi. Lucrează de 42 de ani în cadrul unei companii din țara natală și vrea să practice această meserie până când sănătatea nu îi va mai permite să o facă. Ea are o familie frumoasă, iar soțul ei o sprijină mereu. Acesta este acum pensionar, după ce a lucrat toată viața într-o fabrică de cărămidă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top