Connect with us
Vladimir Putin i-a înmânat pașaportul rusesc actorului Steven Seagal. Liderul de la Kremlin a spus după ceremonie, că speră ca gestul lui...

Externe

Vladimir Putin i-a înmânat pașaportul rusesc lui Steven Seagal

Vladimir Putin i-a înmânat pașaportul rusesc lui Steven Seagal. Vladimir Putin a făcut și o declarație după ceremonie. El a spus că speră ca gestul lui să fie perceput ca un semn al normalizării relațiilor dintre Rusia și Washington.

Vladimir Putin i-a înmânat pașaportul lui Steven Seagal în cadrul unei ceremonii. După eveniment, liderul de la Kremlin a făcut și o declarație. „Vreau să vă felicit și să-mi exprim speranța că acesta este un alt gest.  Deși este un gest mic, sper să fie un semn al normalizării graduale a relațiilor dintre țările noastre”.

Vladimir Putin i-a înmânat pașaportul rusesc lui Steven Seagal

Steven Seagal și-a obținut cetățenia rusă pe 3 noiembrie. Kremlinul a anunțat atunci faptul că Vladimir Putin a semnat un ordin prin care îi acordă cetățenia rusă lui Steven Seagal.

În decret se menționează: „Seagal Steven Frederic, născut la 10 aprilie 1952 în SUA, este naturalizat în Rusia”, relata atunci sputniknews.com.

În ianuarie 2016 Steven Seagal a primit și cetățenia sârbă. Asta după ce a deschis o școală de Aikido la Belgrad.În plus, el a avut mai multe întâlniri cu președintele Tomislav Nikolic și prim-ministrul Aleksandar Vucic.

În 2013 a primit cetățenia rusă actorul francez Gerard Depardieu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top