Connect with us
Horoscop lunar octombrie 2017 Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar octombrie 2017 Oana Hanganu. Jupiter în Scorpion aduce schimbări și provocări

Horoscop lunar octombrie 2017 Oana Hanganu. Horoscopul lunii octombrie este marcat de 7 evenimente astrologice importante:

* 5 octombrie: Luna Plină în Berbec;

* 10 octombrie: intrarea lui Jupiter, planeta marelui noroc, în Scorpion;

* 15 octombrie: intrarea planetei Venus în Balanță, zodie pe care o patronează;

* 16 octombrie: intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion;

* 19 octombrie: Lună Nouă în Balanță;

* 22 octombrie: intrarea planetei Marte în Balanță;

* 23 octombrie: intrarea Soarelui în zodia Scorpion.

Horoscopul lunii octombrie 2017 anunță schimbări majore pentru toate zodiile, experiențe unice, provocări, dar și noroc pentru cei puternici. Octombrie va fi, de altfel, o lună a celor puternici. Jupiter intră în zodia puterii și pasiunii, a secretelor și a banilor.

Iar puternici vor fi în special cei care vor căuta adevărul ascuns al lucrurilor și situațiilor, vor deține informațiile corecte și se vor concentra doar pe ceea ce contează cu adevărat în viața lor.

Află care sunt efectele acestor evenimente! Citește previziunile complete pentru fiecare zodie!

Berbecii au noroc prin alții sau partenerul de viață câștigă mai mulți bani. În cuplu, domnește pasiunea…Citește aici continuarea pentru zodia Berbec!

Taurii găsesc oamenii potriviți alături de care pot să își îndeplinească dorințele.  Cei singuri își întâlnesc jumătatea…Citește aici continuarea pentru zodia Taur!

Gemenii se concentrează pe carieră. În cuplu, e momentul adevărului. Nativii singuri au chef de aventuri…Citește aici continuarea pentru zodia Gemeni!

Racii atrag norocul în iubire. Cei care vor să devină părinți își pot vedea visul cu ochii. În profesie, Racii se reorientează…Citește aici continuarea pentru zodia Rac!

Leii  sunt interesați de studii și călătorii. Din 10 octombrie, adevăratele priorități vor fi casa și familia….Citește aici continuarea pentru zodia Leu!

Fecioarele vor avea o lună solicitantă, dar plină de oportunități. Vor semna contracte avantajoase și se vor afirma….Citește aici continuarea pentru zodia Fecioară!

Balanțele vor să câștige mai mulți bani, dar energie pentru proiecte importante vor avea după 22 octombrie….Citește aici continuarea pentru zodia Balanță!

Scorpionii își pot schimba viața cu adevărat. Timp de un an, Jupiter, Marele Benefic, va fi principalul lor aliat….Citește aici continuarea pentru zodia Scorpion!

Săgetătorii au de rezolvat probleme din trecut. Pentru ei, octombrie va fi o lună de plată și de răsplată….Citește aici continuarea pentru zodia Săgetător!

Capricornii acționează în momentul potrivit, în maniera potrivită. Sunt greu de învins și trec peste orice obstacol….Citește aici continuarea pentru zodia Capricorni!

Vărsătorii primesc sprijinul Marelui Benefic Jupiter în carieră. Nici în plan sentimental, norocul nu îi ocolește….Citește aici continuarea pentru zodia Vărsători!

Peștii care vor să muncească, să se căsătorească sau să se mute definitiv în altă țară au astrele de partea lor….Citește aici continuarea pentru zodia Pești!

 

2 Comments

2 Comments

  1. Staicu Raluca

    2017-10-11T16:54:29+03:00 at 16:54

    Multumesc pentru horoscop, Oana! 🙂 Foarte interesante previziuni. Sunt intocmai cu ceea ce mi-am propus sa fac in urmatoarea perioada. Sper din tot sufletul sa am astrele de partea mea pentru ca e o luna de incercari si de schimbari in ceea ce ma priveste.
    Astept cu interes urmatoarele previziuni.

  2. Iordachi nadia

    2017-10-11T16:15:53+03:00 at 16:15

    Multumesc Oana pentru horoscop! Il urmaresc si il citesc cu mare interes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top