Connect with us
horoscop oana hanganu venus in berbec

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Oana Hanganu. Soarele intră în Scorpion! Cum sunt influențate zodiile

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23-29 octombrie. Soarele intră în Scorpion, zodia legată de mistere, putere, sex și bani. Află ce înseamnă asta pentru zodia ta! Citește aici previziunile astrologice complete.

Berbecii singuri sunt atrași de relații în care primează atracția fizică. În cuplu, posibile probleme din cauza unor falși prieteni…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii sunt apreciați și lăudați la serviciu și primesc responsabilități suplimentare. Deocamdată, însă, nu primesc și mai mulți bani…Citește aici horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii  vor rezolva o problemă legată de copii sau de relația cu autoritățile. În cuplu, banii pot deveni motiv de ceartă…Citește aici horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii singuri se îndrăgostesc, iar cei care au o relație își răsfață partenerul. Racii care au copii comunică excelent cu aceștia…Citește aici horoscopul complet pentru Rac!

Leii se mută în casă nouă sau își redecorează locuința. Cei care au nevoie de bani, pot primi credite în condiții avantajoase…Citește aici horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele au chef de cumpărături, dar ar fi bine să se consulte cu partenerul înainte de a „pune în pericol” bugetul familiei...Citește aici horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele trebuie să profite de contextul astral favorabil și să găsească noi surse de venit. În loc le poate ține doar nehotărârea…Citește aici horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii  devin vedetele săptămânii. În zodia lor se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter și planeta Comunicării, Mercur…Citește aici horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii sunt nemulțumiți de spiritul rebel al copiilor și de atitudinea lor dar, până la urmă, își vor impune autoritatea…Citește aici horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii vor încerca să onoreze toate invitațiile primite,  să răspundă la toate mesajele sau să își facă timp pentru toți prietenii…Citește aici horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii câștigă o competiție sau promovează un examen, dar trebuie să fie mai selectivi când își aleg prietenii…Citește aici horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii trăiesc din plin fiecare clipă. Sunt posibile și aventuri, și reveniri ale unor foști parteneri, și îndrăgostiri fulgerătoare…Citește aici horoscopul complet pentru Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top