Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Fecioară

22.06.2017
Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Fecioară

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Fecioară. Fecioarele prea critice se ceartă cu prietenii. Cele îndrăgostite cumpără daruri scumpe.

Pentru Fecioare, săptămâna începe cu o agendă încărcată, cu multe întâlniri și cu multe telefoane și mesaje care refac vechi prietenii și colaborări.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Luni și marți, Fecioarele pot fi contactate de foști colegi care le oferă un job sau o colaborare avantajoasă.

Astfel de oferte pot veni și de la persoane care locuiesc în străinătate iar Fecioarele singure își pot întâlni sufletul pereche în timpul unei călătorii sau în timpul unui interviu pentru un job în altă țară.

În zilele de miercuri și joi, nativii se pot alătura unui grup profesional sau se pot înscrie în diverse cluburi și asociații sau își „construiesc” sau actualizează profilul în diverse rețele sociale.

Pentru Fecioare, săptămâna 26 iunie-2 iulie poate fi una de afirmare, mai ales dacă nativii se hotărăsc să susțină o cauză sau un proiect.

Planeta Mercur patronează semnul Fecioarei și acum se află în sectorul Prietenilor din astrograma nativilor, ajutându-i să comunice excelent cu toată lumea și să își facă noi prieteni.

Marte, aflat în același sector, le ajută pe Fecioare să ia atitudine, să se implice în diferite proiecte și să facă schimbările necesare.

Dar Marte poate provoca și tensiuni atunci când Fecioarele dau dovadă de spirit critic exagerat.

Zilele de joi și vineri pot fi marcate de tensiuni între Fecioare și prietenii lor, dacă nativii nu își „ajustează” atitudinea și cuvintele.

În weekend, Luna se va muta în zodia Balanței și în sectorul Banilor din astrograma Fecioarelor.

Acestea vor fi tentate să își impresioneze partenerul sau partenera de viață cu daruri scumpe, mai ales dacă relația de cuplu este la început.

Cheltuieli exagerate pot face și Fecioarele care, sub influența lui Neptun retrograd aflat în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, visează la refacerea unei povești de iubire din trecutul lor sentimental și își copleșesc foștii parteneri cu daruri și declarații.