Connect with us
Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Pești. Horoscopul săptămânii pentru zodia Pești, făcut de astrologul Oana Hanganu.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Peşti

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Peşti. Peștii se lasă duși de val și sunt tentați „să sară” etapele în relațiile de iubire.

Pentru Pești, horoscopul săptămânii 26 iunie-2 iulie anunță schimbări în plan sentimental și succes în proiecte creative sau vești legate de copii (inclusiv de o sarcină sau de nașterea unui copil).

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Soarele împreună cu Marte și Mercur se află în zodia Rac și în sectorul Iubirii, Creativității și Copiilor din astrograma Peștilor.

Pentru Peștii care au o relație, combinația Soare-Marte-Mercur poate însemna mai multă pasiune, dar și risc de tensiuni provocate de gelozie sau de reproșuri, regrete sau frustrări.

Peștii sunt foarte sensibili și vulnerabili acum, când în zodia lor se află Neptun retrograd.

Neptun este planeta visurilor și iluziilor, iar mulți nativi Pești visează la iubirea perfectă, căutând nod în papură actualului partener sau idealizând un partener din trecut.

Și Peștii singuri visează la partenerul ideal, iar Marte, aflat în casa Iubirii lor, poate grăbi lucrurile în cazul în care nativii se îndrăgostesc de cineva.

Marte este planeta Pasiunii (nu doar a Războiului!) și poate amplifica și complica lucrurile.

Mulți nativi Pești se vor îndrăgosti la prima vedere, se vor lăsa cuprinși de pasiune și de intensitatea trăirilor dar, dacă își vor face iluzii prea devreme, vor fi dezamăgiți!

Îndrăgostiți sau nu, Peștii vor fi preocupați, luni și marți, de profesie și de sănătate.

Unii își vor schimba job-ul, alții se vor orienta către un alt domeniu de activitate, iar alții vor decide că e mai bine să lucreze pe cont propriu.

Miercuri și joi, Peștii se vor concentra pe nevoile partenerului de viață sau pe cerințele partenerilor de afaceri.

Vineri, Luna se va muta în zodia Balanței, unde va rămâne și în weekend,alături de Jupiter.

Pentru Pești, Luna și Jupiter vor aduce noroc în plan financiar prin intermediul altora, dar Uranus, aflat în sectorul Banilor din astrograma lor, îi va îndemna pe nativii Pești să „arunce banii pe fereastră”.

În plan personal, Luna și planeta Jupiter, aflate în sectorul Intimității și senzualității din astrograma Peștilor, le vor aduce nativilor un weekend de neuitat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top