Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru toate zodiile.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu. Provocări pentru 6 zodii

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu. Astrele au pregătit o săptămână plină de provocări. 6 zodii sunt vizate în mod special! (Citeste horoscopul COMPLET pentru fiecare zodie la finalul articolului!).

Berbecii au multe probleme de familie pe cap, dar pot să le rezolve. Taurii ar trebui să pună iubirea pe primul loc! Venus se află, încă, în zodia lor.

Gemenii stau bine cu banii și pot pune la cale afaceri noi cu prieteni vechi. Racii au multe oportunități financiare și sentimentale. Intuiția îi ajută să aleagă.

Leii  au mai mult de câștigat dacă sunt discreți și nu vorbesc despre planurile lor. Fecioarele prea critice se ceartă cu prietenii. Cele îndrăgostite cumpără daruri scumpe.

Balanțele  primesc oferte surpriză. Să nu le rateze cu nehotărârea lor! Scorpionii  pot renegocia aspecte financiare de care nu sunt mulțumiți.

Săgetătorii primesc daruri și vești bune despre finanțele partenerului. Capricornii au parte de schimbări în parteneriate sau în structura familiei.

Vărsătorii  își schimbă stilul de viață. În carieră, sunt favorizați de astre. Peștii se lasă duși de val și sunt tentați „să sară” etapele în relațiile de iubire

Horoscopul săptămânii 26 iunie-2 iulie anunță o perioadă provocatoare.

O perioadă în care mulți dintre noi vor avea de rezolvat probleme de familie înainte de a se putea concentra pe carieră sau de a se putea bucura de succesul obținut!

Urmează o săptămână marcată de tensiuni, negocieri eșuate, de orgolii exacerbate și de dorința de a avea ultimul cuvânt.

Va o săptămână cu schimbări și transformări la nivel personal, în familie și în stilul de viață, dar și la nivelul „macro”, în societate.

Crucea cardinală pe segmentele Berbec-Balanță și Rac-Capricorn își face simțită prezența în continuare și aduce schimbări care ne bulversează ori ne cer reacții și decizii rapide.

În plus, „conjuncția” dintre Mercur, (planeta Comunicării) și Marte, (planeta Războiului) tulbură apele, Nodul Nord prezent în zodia Leu sporește orgoliul, tranzitul retrograd al planetei Neptun provoacă reacții emoționale, iar „careul” dintre Marte și Jupiter amplifică tensiunile și ritmul evenimentelor.

Vizați în mod special de evenimentele astrologice ale săptămânii sunt Berbecii, Racii, Leii, Balanțele, Capricornii și Peștii.

Dar indiferent de zodie și indiferent de  provocări, au de câștigat cei care se ghidează după următorul motto:

„Problemele sunt doar oportunități îmbrăcate în haine de lucru”.(Henry J. Kaiser)

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top