Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Scorpion. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Scorpion.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Scorpion

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Scorpion. Scorpionii pot renegocia aspecte financiare de care nu sunt mulțumiți.

Pentru Scorpioni, săptămâna 26 iunie-2 iulie vine cu vești de departe și realizări legate de „străinătate”: călătorii, invitații, oferte de muncă sau întâlnirea unei mari iubiri.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Luni și marți, Scorpionii au succes în plan profesional: Luna este în sectorul Carierei din astrograma lor și le poartă noroc la examene, la interviuri pentru angajare sau la actualul loc de muncă.

Miercuri și joi, Luna se va afla în sectorul Prietenilor și al cercului social din astrograma Scorpionilor.

Aceștia vor fi invitați la diferite evenimente și ar fi bine să nu rateze nicio ocazie de a întâlni oameni importanți, care îi pot ajuta în carieră sau de a-și lărgi rețeaua profesională.

Marte, planeta Acțiunii se află în sectorul Străinătății din astrograma Scorpionilor și le cere să facă primul pas în relațiile de colaborare care îi interesează.

În același sector se află și Soarele, alături de planeta Comunicării, Mercur, care le oferă numeroase ocazii de a comunica și colabora cu persoane din alte țări.

Dar Mercur este și planeta Călătoriilor, și, în ziua vineri, dar și în weekend, va acționa împreună cu Luna aflată în  „casa Trecutului” din astrograma Scorpionilor.

Astfel, aceștia vor pleca, în sfârșit, într-o călătorie amânată din diverse motive sau programată cu ceva timp în urmă.

Prezența lui Marte în sectorul Străinătății le cere Scorpionilor prudență și calm atunci când au de a face cu oameni sau situații noi, mai ales când anumite aspecte nu sunt pe placul lor.

Scorpionii trebuie să nu uite că aspectele financiare pot fi remediate prin negocieri purtate cu tact. Iar acestea ar trebui programate special în zilele de vineri și sâmbătă (chiar și duminică).

Atunci, Luna se va afla în zodia Balanței, o zodie a echilibrului, negocierilor și parteneriatelor, unde se află și Jupiter, Marele Benefic din astrologie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top