Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii care vor să ia un credit trebuie să fie atenți la detalii. Să nu se întindă mai mult decât le este plapuma. În plan sentimental au parte de surprize plăcute. Relația cu ei mici este, de asemenea, plină de armonie.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn anunță posibile tensiuni în cuplu luni, din cauza unor chestiuni administrative sau din cauza unor cheltuieli legate de casă.

Marți, 27 martie, Capricornii pot primi cadouri sau bonusuri la actualul loc de muncă sau pot fi tentați să ia un credit pentru investiții sau afaceri. Dar, în ceea ce privește creditele, din cauză că Mercur este retrograd până la jumătatea lui aprilie, e bine ca nativii să fie atenți la toate detaliile și să nu ”se întindă mai mult decât le este plapuma!.

Miercuri, un prieten le poate propune o afacere care pare foarte profitabilă, dar ar fi bine să amâne orice decizie până spre sfârșitul lunii aprilie.

Ziua de joi, 29 marți, va fi complicată pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu un aspect tensionat format de Soare și Saturn.

Joi dimineață, planetele Venus și Uranus, aflate în zodia Berbec, vor acționa în echipă în favoarea nativilor și vor aduce armonie și înțelegere în familie. Unii nativi își vor surprinde familia anunțând că vor să se mute singuri, iar alții, dimpotrivă, vor dori să revină în casa părintească. Unii Capricorni se vor gândi la căsătorie, iar alții își vor dori un copil, deși, până acum, nu erau încântați sau interesați de o astfel de perspectivă.

Ce se întâmplă pe 31 martie

Sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va părăsi zodia Berbec și va ajunge în semnul Taurului, unde va rămâne până în ziua de 24 aprilie. Pentru Capricorni, Venus în Taur va activa casa Iubirii și mulți nativi își vor întâlni, în această primăvară, sufletul-pereche.

Venus în Taur va armoniza relațiile Capricornilor cu copiii și le va aduce succes și noroc nativilor care lucrează în domenii legate de copii. Succes și inspirație vor avea și nativii care sunt interesați să își transforme în afaceri hobby-urile.

În aceeași zi de 31 martie, va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie). Luna Plină din 31 martie le va aduce Capricornilor noi oportunități profesionale, o promovare la actualul job sau succes într-o afacere personală.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top