Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Fecioară– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Fecioară– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Fecioară– Oana Hanganu. Fecioarele care visează la un partener de peste mări și țări au astrele de partea lor. Cele care au o relație trebuie să renunțe la spiritul critic exagerat. În plan financiar, nu au motive de nemulțumire. Banii vin, dar trebuie cheltuiți cu măsură.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Fecioară anunță întâlniri și distracție cu prietenii, chiar de luni. Acestea pot ”dezechilibra” bugetul familiei dacă nativii vor fi excesiv de generoși, iar prietenii nu vor insista să își achite partea lor de ”consumație”.

Zilele de marți și miercuri vor fi dificile pentru Fecioarele care, în săptămâna anterioară și-au asumat ori au primit prea multe sarcini de serviciu. Nativii se vor concentra mai greu și vor ”trage de timp”, chiar dacă tot ei vor trebui să rezolve restanțele.

Ziua de joi, 29 martie, va fi provocatoare pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu un aspect tensionat între Soare și Saturn.

Joi dimineață, Venus și Uranus vor acționa în echipă în ”casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor. Acestora vor primi cadouri-surpriză ori bonusuri mai mari decât se așteaptă ori dacă sunt interesate de credite, vor primi oferte foarte avantajoase. În acest caz, e bine să analizeze cu atenție detaliile pentru că Mercur, retrograd până în 15 aprilie, poate provoca încurcături, neînțelegeri, probleme de tot felul.

Ziua de vineri, 28 martie, va fi excelentă pentru Fecioarele care vor renunța la spiritul critic în cuplu.

În dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și timp de câteva săptămâni, le va ajuta pe Fecioarele care vor să călătorească, pe cele care susțin examene sau pe cele care visează la un partener de peste mări și țări.

Tot sâmbătă va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie) în zodia Balanță. Pentru Fecioare, Luna Albastră va aduce noroc în plan financiar sau decizii cu impact pe termen lung privind sursele de venit sau afacerile personale.

Fecioarele trebuie să aibă răbdare

Dar, pentru că Mercur este retrograd până în 15 aprilie, nativii ar trebui să aibă răbdare până atunci pentru a-și pune în aplicare deciziile. Tranzitul retrograd al planetei Mercur le afectează în mod special pe Fecioare pentru că aceasta este planeta care le patronează.

Dar, momentul de Lună Plină va fi excelent pentru nativii care au de recuperat datorii sau care așteaptă să fie recompensați pentru o activitate depusă cu ceva timp în urmă.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top