Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Leu– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Leu– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Leu– Oana Hanganu. Leii care au nevoie de bani se pot baza pe ajutorul unei rude. În carieră, veștile bune se lasă așteptate, chiar dacă nativii au relații excelente cu șefii. În weekend pot să apară schimbări în plan sentimental. De exemplu, idila cu un coleg.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Leu anunță restanțe cu care nativii se pot trezi dacă nu reușesc să se mobilizeze la timp, chiar de luni. Cu Luna în zodia Rac la început de săptămână, Leii ar prefera o minivacanță sau măcar o zi liberă în plus.

Marți, 27 martie, nativii sunt în formă, Luna este în zodia lor și în armonie cu planeta Pluton din casa Carierei, iar succesul nu se lasă așteptat. Miercuri, 28 martie, va fi o zi favorabilă pentru nativii care susțin examene sau interviuri de angajare, pentru cei care călătoresc sau trebuie să rezolve probleme juridice.

Ziua de joi, 29 martie, va fi provocatoare pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu unul tensionat între Soare (Soarele îi patronează pe Lei!) și Saturn. Aspectul pozitiv dintre Venus și Uranus le poate aduce Leilor o oportunitate neașteptată de a călători sau o dragoste la prima vedere, persoana care le va cuceri inima fiind din altă țară. Venus și Uranus aduc noroc și optimism în viața Leilor, dar Saturn, în ”careu” cu Soarele, îi aduce cu picioarele pe pământ.

Unii Lei nu primesc veștile așteptate de la serviciu sau trebuie să refacă un proiect sau sunt înlăturați dintr-o echipă în care au lucrat, până acum, cu plăcere sau primesc o ofertă de muncă deloc motivantă financiar.

Vineri, Leii care au nevoie de bani se pot baza pe ajutorul unei rude, iar cei care au de rezolvat o problemă administrativă în casă, găsesc soluția rapid, cu ajutorul unui prieten.

Sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și, până în 24 aprilie, le va purta noroc pentru că se va afla în casa Carierei din astrograma lor. Venus în Taur le va aduce mai multe oportunități, îi va ajuta să aibă relații excelente cu șefii și colegii și, celor singuri, le va aduce chiar și o posibilă idilă cu un coleg.

Tot sâmbătă va fi Lună Albastră (termen folosit pentru a desemna a doua Lună Plină din martie) în zodia Balanță și în sectorul Comunicării și al Călătoriilor din astrograma Leilor. De regulă, Luna Plină în casa Comunicării este o conjunctură astrală perfectă pentru semnarea de contracte sau pentru lansarea unor proiecte și afaceri. Dar, pentru că acum Mercur este retrograd, Leilor li se recomandă prudență.

Leii au noroc datorită Lunii Albastre

Noile proiecte ar trebui lansate și noile contracte ar trebui semnate după data de 15 aprilie, dată la care Mercur va reveni la mersul direct. Dar, dacă e vorba de renegocieri, de reformularea unor clauze contractuale sau de relansarea unei afaceri sau a unui proiect, atunci Luna Albastră de sâmbătă le va aduce Leilor noroc.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top