Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie - 1 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii interesați de schimbări în carieră trebuie să aibă așteptări realiste. În cuplu, nativii vor fi bulversați de atitudinea partenerului. Pe de o parte, acesta le face declarații, iar pe de altă parte, le reproșează că aruncă prea mulți bani pe tot felul de fleacuri.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță declarații de dragoste, dar și discuții tensionate legate de bani. Chiar în ziua de luni, Peștii vor fi bulversați de atitudinea partenerului de viață care le spune cuvinte de amor, dar le și reproșează că dau banii pe fleacuri.

În zilele de de marți și miercuri, când Luna se va afla în sectorul Profesiei din astrograma lor, nativii Pești care vor fi în căutarea unui loc de muncă sau a unei surse suplimentare de venit vor avea noroc. Aceste zile pot aduce și rezolvări neașteptate pentru nativii care se confruntă cu probleme de sănătate.

Joi, 29 martie, va fi o zi complicată pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu un aspect tensionat format de Soare și Saturn. Planetele Venus și Uranus vor acționa în tandem în casa Banilor din astrograma Peștilor și le vor aduce nativilor șanse de câștig, cadouri sau profit din afaceri derulate în trecut. Totuși, ziua nu este potrivită pentru noi afaceri din cauză că planeta Mercur își continuă mersul retrograd până la jumătatea lunii aprilie.

În seara zilei de joi, Soarele aflat în casa Banilor și Saturn, aflat în casa Prietenilor, vor forma un aspect tensionat care poate anunța certuri ale nativilor Pești cu prietenii din cauza unor bani sau din cauza eșecului unor proiecte comune. Pentru unii nativi, acest aspect poate însemna renunțarea la un proiect personal din cauza lipsei de resurse financiare.

Sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur unde va rămâne până în 24 aprilie. Venus în Taur ți va ajuta pe nativii Pești să călătorească mai mult, să socializeze mai mult, să își facă noi prieteni și să comunice excelent cu cei din jur.

Tot sâmbătă va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie) în zodia Balanță și în casa Banilor altora din astrograma Peștilor. Pentru acești nativi, wekend-ul va veni cu surprize plăcute, cu daruri și tot felul de bonusuri, dar și cu mai multă pasiune în relația de cuplu.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top