Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Rac– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Rac– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Rac– Oana Hanganu. Racii pot lua decizii importante legate de casă ori familie. Unii nativi vor să se căsătorească, alții vor o afacere de familie sau vor să își cumpere o casă mai frumoasă. Dar deciziile de acest fel ar trebui puse în practică după data de 15 aprilie!

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Rac anunță motive de mulțumire în plan sentimental pentru nativii care reușesc să treacă peste orgolii și să își exprime sentimentele, iar în cazul unor tensiuni acumulate, să mai dea o șansă relației. Partenerul de viață va fi recetiv și recunoscător.

Marți, 27 martie, Luna aflată în casa Banilor din astrograma lor, îi va motiva pe Raci să caute noi surse de venit și va ajuta să se prezinte într-o lumină favorabilă cu ocazia unui important eveniment profesional. Joi, interesul special pe care nativii îl acordă carierei poate provoca tensiuni în cuplu, dar cu tact și răbdare, acestea vor fi stinse.

Ziua de joi, 29 martie, va fi provocatoare pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu unul tensionat între Sore și Berbec. Vizate vor fi casa Carierei și sectorul Mariajului din astrograma Racilor.

Joi dimineața, Venus și Uranus ”vor complota” în favoarea nativilor Rac și vor aduce oportunități-surpriză. Poate chiar mai multe oferte de muncă sau de parteneriate de afaceri. Dacă vor să evite efectele aspectului tensionat Soare-Saturn, Racii trebuie să vorbească despre aceste oferte cu partenerul de viață și, pe cât posibil, să țină cont de părerea lui.

Vineri, 30 martie, va fi o zi potrivită pentru o călătorie sau măcar o ”ieșire” în doi, ocazii care pot schimba în bine atmosfera din cuplu.

În dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și va aduce un plus de energie pozitivă în sectorul Prietenilor din astrograma Racilor. Aceștia își vor extinde cercul social în următoarele săptămâni sau, pentru că Mercur este retrograd până în 15 aprilie, își pot reface relații, legături, prietenii, colaborări, parteneriate la care, din diverse motive, au renunțat cândva.

Tot sâmbătă va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie). Luna Albastră va avea loc în zodia Balanță și va activa sectorul Casei și al Familiei din astrograma Racilor. Luna Plină din 31 martie va aduce motive de împlinire în familia Racilor, cum ar fi nașterea unui copil sau vești bune legate de o sarcină.

Ce se întâmplă cu nativii când e Luna Plină

Momentul de Lună Plină în sectorul Casei și Familiei, la care se adaugă energia lui Venus din zodia Taur poate însemna pentru Raci și luarea unor decizii noi, privind viața de familie. Iar asta, pentru că în astrogramă, casa Prietenilor se referă și la cercul social dar și la planurile de viitor ale nativilor.

S-ar putea, de exemplu, ca unii nativi Rac să decidă că e momentul să se căsătorească ori să își schimbe locuința. Indiferent de deciziile luate, e bine ca acestea să fie puse în practică după ce Mercur va reveni la mersul direct (în 15 aprilie)!

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top