Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Taur– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Taur– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Taur– Oana Hanganu. Taurii idealizează foste iubiri și își critică actualul partener. În profesie, vor schimbări, dar trebuie să mai aștepte. În 31 martie, planeta Venus intră în zodia lor și, până în 24 aprilie, va fi aliatul lor de nădejde.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Taur anunță nostalgii și exces de sensibilitate chiar de luni, când un o fostă iubire va încerca să revină în viața nativilor sau întâlnirea neașteptată cu un fost partener va ”reactiva” amintiri ce păreau de mult timp uitate. Pentru unii nativi, această stare emoțională ar putea îndrepta atenția spre defectele actualului partener de viață, într-o riscantă idealizare a trecutului.

Zilele de marți și miercuri vor fi potrivite pentru rezolvarea unor probleme administrative, pentru recuperarea sau refacerea unui document, pentru vizite la rude sau pentru simple și banale ”chestiuni gospodărești”.

Ziua de joi, 29 martie, va fi una complicată. Pe de o parte, conjuncția formată de Venus și Uranus în prima parte a zilei va aduce surprize plăcute de la sau prin intermediul unor persoane dragi, din trecut, invitații la evenimente de care nativii sunt de multă vreme interesați sau vești bune legate de reluarea unor colaborări.

Pe de altă parte, aspectul tensionat format de Soare și Saturn în seara zilei de joi îi va obliga pe mulți nativi Taur să își schimbe planurile personale pentru a nu periclita un proiect profesional sau le va cere să investească mai mult timp, bani și energie în anumite programe de perfecționare, fără de care nu ar avea acces la un job pe care îl ”vânează”. Pentru aceste investiții, Taurii nu vor primi ajutor.

În dimineața zilei de 31 martie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri va ajunge în zodia lor și va fi principalul lor aliat pentru săptămânile următoare. Venus ți va ajuta pe nativii singuri să atragă în viața lor o iubirea și îi va ajuta pe cei care au, deja, pe cineva, să aibă parte de mai multă armonie în cuplu.

Un alt eveniment important care va avea loc în ziua de sâmbătă va activa casa Profesiei și a Sănătății din astrograma generală a Taurilor, motivându-i pe nativi să ia decizii importante, cu impact pe termen lung. Este vorba de ”Luna Albastră” (numită așa pentru că este a doua Lună Plină din martie) din data de 31 martie, care va avea loc în zodia Balanță.

Luna Plină din zodia Balanță îi va mobiliza pe mulți Tauri să se îndrepte spre profesia la care visează de mult timp, chiar dacă asta presupune reunțarea la actuala carieră. Pe alții, îi va încuraja să înceapă o afacere pe cont propriu, chiar dacă pentru pașii concreți trebuie să mai aștepte (e chiar mai bine să nu înceapă niciun proiect nou înainte de 15 aprilie, cât timp Mercur este retrograd).

TAURII FAC SCHIMBĂRI IMPORTANTE

Luna Albastră poate aduce și schimbări legate de programul de lucru sau de atribuțiile concrete ale nativilor la actualul job. De asemenea, Luna Albastră îi va mobiliza pe Tauri să facă schimbările necesare în ceea ce privește dieta, rutina zilnică, medicul sau tratamentul în cazul unor afecțiuni.

Dar, pentru că Mercur retrograd în Berbec le afectează casa Trecutului și a Secretelor, s-ar putea ca nativii să revină, după data de 15 aprilie, asupra acestor decizii. În ziua de 15 aprilie, planeta Mercur își va închei tranzitul retrograd prin zodia Berbec.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top