Connect with us
Horoscop săptămânal 30 octombrie - 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu. O perioadă excelentă pentru 5 zodii!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2017. Luna Plină și Mercur în Săgetător favorizează 5 zodii. Află dacă și zodia ta se numără printre ele! Citește previziunile complete.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie 2017 este marcat de două evenimente astrologice importante:

  1. Luna Plină în Taur, în ziua de 4 noiembrie;
  2. Intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător, unde va rămâne până la 11 ianuarie 2018.

Luna Plină în zodia Taur va amplifica interesul nostru pentru bani, prosperitate, mai ales că în zodia opusă se află Jupiter, iar cei mai vizați de ace eveniment vor fi Taurii și Scorpionii.

Mercur în Săgetător va amplifica dorința noastră de a călători în alte țări, de a învăța o limbă străină sau de a afla mai multe despre cultura și istoria altor popoare sau îi va motiva pe mulți să își reia studiile ori să se perfecționeze în anumite domenii de activitate.

În plan sentimental, Mercur în Săgetător poate spori apetitul pentru aventură și dorința de a cuceri, dar prezența lui Saturn în aceeași zodie va sublinia rolul pe care îl au, în orice relație, responsabilitatea și maturitatea.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu

Berbecii au noroc la bani, dar în cuplu trebuie să renunțe la orgoliu și la dorința de a deține controlul…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Taurii sunt vedetele săptămânii. Luna Plină în zodia lor le sporește forța interioară și farmecul personal…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Gemenii pot avea probleme în cuplu din cauza trecutului. În carieră, își doresc o schimbare majoră…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Racii  renunță la prietenii care vor să profite de bunătatea lor sau care influențează în mod negativ relația de cuplu…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Leii pun accent pe carieră. Dacă încep o afacere, sunt ajutați de familie. În amor, fac declarații și cuceriri…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Fecioarele visează la iubirea ideală, dar problemele financiare sau și chestiunile casnice distrug romantismul și armonia…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Balanțele primesc o ofertă de muncă avantajoasă, dar aceasta rămâne, deocamdată, la nivel de discuții și negocieri…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Scorpionii  își analizează relațiile și se retrag din cele în care nu sunt fericiți. Mulți dintre ei au parte de o nouă iubire…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Săgetătorii vor avea o agendă încărcată și vor trebui să se „împartă” între obligațiile de familie și cele profesionale…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Capricornii au nevoie de ajutorul colegilor pentru a nu acumula restanțe la serviciu. În iubire, le merge din plin…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Vărsătorii trebuie să fie discreți la serviciu și să nu vorbească prea mult despre planurile sau activitatea lor…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

Peștii trebuie să aibă pretenții realiste dacă negociază un contract de muncă. Financiar, au parte de surprize plăcute…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top