Connect with us
Caz șocant în Corabia, Olt. Bărbat bătut și sechestrat în subsolul unui bloc

Locale

Caz șocant în Corabia, Olt. Bărbat bătut și sechestrat în subsolul unui bloc

Un bărbat de 37 de ani a fost agresat și închis sâmbătă seara în subsolul unui bloc din Corabia, județul Olt. Acesta a fost găsit duminică de polițiști și dus la spital pentru investigații. Un suspect a fost dus la audieri în acest caz, dar refuză să coopereze cu polițiștii. Apelul la 112 a fost făcut chiar de mama victimei.

Caz șocant în Corabia, Olt. Bărbat bătut și sechestrat în subsolul unui bloc

În dimineata zilei de duminică, 26.07.2020, la ora 09.36, politistii din cadrul IPJ Olt au fost sesizati telefonic prin apel de urgență SNUAU 112, de către o femeie din orașul Corabia, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși.

Autoritățile au contactat telefonic bărbatul aflat în pericol care, însă, nu a putut oferi detalii exacte referitoare la locul în care se află. El a precizat doar că a fost agresat seara trecută și că a fost aruncat în subsolul unui bloc, de unde poate zări o parcare auto prin fereastra pe care privește. Se pare că a fost identificat și un suspect în acest caz, un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost reținut și dus la audieri, însă refuză să coopereze.

„În urma investigațiilor efectuate, in jurul orelor 10.30 s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliției în vederea audierii, unde refuză să coopereze cu polițiștii.”, a transmis IPJ Olt.

În zona blocurilor din localitate au fost dirijate toate patrulele disponibile, iar victima a fost găsită în jurul orei 11.00. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliția Corabia a transmis că, la fața locului, activitățile sunt în plină desfășurare pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Corabia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top