Connect with us
Răsturnare de situație! Tânăra care și-a abandonat copilul în tomberon îl vrea acasă

Locale

Răsturnare de situație! Tânăra care și-a abandonat copilul în tomberon îl vrea acasă

Răsturnare de situație în cazul tinerei din Botoșani care și-a abandonat copilul într-o benzinărie din Satu Mare. Se pare că femeia de 30 de ani s-a răzgândit și vrea copilul. E a născut în toaleta unei benzinării, după care a pus bebelușul într-un tomberon și a plecat cu autocarul spre Botoșani. Pe drum i s-a făcut rău, și astfel a fost dată în vileag.

Răsturnare de situație! Tânăra care și-a abandonat copilul în tomberon îl vrea acasă

Tânăra din Botoșani, în vârstă de 30 de ani, care a născut într-o benzinărie din Satu Mare, după care a abandonat copilul într-un tomberon, s-a răzgândit și îl vrea acasă. Conform PresaSM.ro, femeia a fost convinsă de către soțul ei să ia copilul și să-l crească alături de ceilalți patru copii ai lor.

Bebelușul – care este o fetiță sănătoasă ce cântărește aproape trei kilograme, nu a fost dorit inițial de mama lui. Aceasta a născut în toaleta unei benzinării din Satu Mare, unde oprise pentru popas, autocarul cu care ea venea din Germania.

L-a lăsat și a plecat

Imediat după ce a născut, femeia a pus copilul într-un tomberon și a urcat în autocarul cu gândul de a ajunge acasă, în Botoșani. Nu i-a reușit planul, pentru că, pe drum i s-a făcut rău, iar șoferul a oprit autocarul și a sunat la 112. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță care a preluat cazul și-a dat seama imediat că femeia abia născuse.

Între timp, bebelușul lăsat în tomberon a fost descoperit de către unul dintre angajații benzinăriei care a anunțat Poliția. Oamenii legii au făcut imediat legătura dintre cei doi.

Chiar dacă a decis să ia copilul acasă, și să îl crească alături de ceilalți patru pe care îi are împreună cu soțul ei, femeia se va afla permanent în vizorul autorităților.

Familia se va afla permanent sub observația Direcției pentru Protecția Copilului Botoșani.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top