Connect with us
Scene incredibile pe o stradă din Buzău! O șoferiță a intrat cu mașina într-o motocicletă de Poliție care o urmărea

Locale

Scene incredibile pe o stradă din Buzău! O șoferiță a intrat cu mașina într-o motocicletă de Poliție care o urmărea

Scene desprinse din filme pe o stradă din Buzău unde un polițist a fost rănit, iar motocicleta de Poliție pe care o conducea a ars complet. Polițistul se afla în urmărirea unei șoferițe în vârstă de 32 de ani. La un moment dat, femeia a lovit motocicleta de Poliție, pe care a proiectat-o într-un taxi de pe sensul opus de circulație.

Scene incredibile pe o stradă din Buzău! O șoferiță a intrat cu mașina într-o motocicletă de Poliție care o urmărea

Șoferița a intrat cu mașina în motocicleta de Poliție care se afla în urmărirea ei. În urma impactului, motocicleta a luat foc și a ars complet. Polițistul a fost rănit, fiind aruncat pe șosea. Câțiva participanți la trafic au sărit să-i acorde primul ajutor. Tot ei au încercat să stingă flăcările, însă motocicleta era arsă complet.

Polițistul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Pe de altă parte, șoferița teribilistă și-a continuat goana prin oraș, însă a fost prinsă în trafic, în zona unei benzinării. Nu se cunoaște motivul pentru care tânăra de 32 de ani era urmărită de polițistul pe motocicletă.

Femeia se află acum în custodia Poliției.

Un incident similar s-a întâmplat, la începutul acestui an, în Capitală, unde un bărbat de 33 de ani a refuzat să oprească la un control. Ulterior oamenii legii au aflat că el nu avea permis de conducere.
Un poliţist s-a dat jos din autospecială, a încercat să îl oprească, însă bărbatul a mers mai departe cu viteză şi chiar a avariat autospeciala de poliţie. Totul s-a petrecut în mijlocul nopții. Bărbatul a fost urmărit pe mai multe bulevarde din București. El a gonit până pe Autostrada Soarelui, unde, în final, polițiștii au reușit să îl prindă. Un agent a folosit pistolul din dotare şi a tras cel puţin 5 focuri până ce bărbatul s-a predat.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. Robert C

    2020-08-20T09:44:33+03:00 at 9:44

    Anda Ioana Vladescu este numele soferitei. A se vedea legatura dintre Marcel Ciolacu si ea… Buzoienii stiu ce si cum :).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top