Connect with us

Știri

NEASTEPTAT: Cine o LAUDA pe SIMONA HALEP dupa ce A PIERDUT la Stuttgart

Infrangerea Simonei Halep la Stuttgart este privita cu ochi buni de specialistii in tenis si asta nu datorita celei care a castigat ci a modului in care tenismena romanca a tinut jocul.

Unul dintre cei mai respectati antrenori de tenis din lume, Nigel Sears, cel care a pregatit-o, printre altele, pe Ana Ivanovici, considera ca Simona Halep a demonstrat in partida de sambata de la Stuttgart ca „este o mare jucatoare”.

CITESTE SI: CUTREMURUL DIN NEPAL – BILANTUL ESTE DEJA CATASTROFAL

„Acesta a fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera Carolinei Wozniacki. Simona a jucat bine, a fost la un nivel ridicat, insa Caroline s-a autodepasit. In niciun caz Simona nu trebuie contestata pentru acest esec. Simona trebuie privita ca o mare jucatoare, asa cum este. Evolutiile din acest an atesta lucrul asta. Simona nu a fost slaba in meciul cu Caroline, ba chiar a jucat foarte bine, numai ca adversara a avut un nivel mai ridicat de aceasta data”, este de parere Sears, noteaza ziare.com.

Cu toate ca a pierdut in fata Carolinei Wozniacki, Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA. Aceasta va primi peste 35.000 de dolari si 185 de puncte in clasamentul WTA. Maria Sharapova va cadea astfel de pe locul doi pe pozitia a treia.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top