Connect with us
Cinci transplanturi de piele pentru tânăra incendiată de un recidivist

Sanatate

Cinci transplanturi de piele pentru tânăra incendiată de un recidivist

A trecut o lună de chin cu cinci transplanturi de piele pentru fata din Mehedinți care a fost incendiată. Tânăra de doar 17 ani a fost stropită cu benzină și incendiată de un recidivist. A suferit arsuri pe 90 % din suprafața corpului, iar șansele ei de supraviețuire erau mici. Din fericire, acum este mai bine.

Cinci transplanturi de piele pentru tânăra incendiată de un recidivist

O lună de chin pentru o fată care a avut ghinionul de a cunoaște o persoană nepotrivită. Tânăra din Mehedinți a fost incendiată de Ion Turnagiu – un individ care făcuse închisoare pentru patru crime.

Condamnat la închisoare pe viaţă, trebuia să-şi execute pedeapsa până în noiembrie 2091. A fost pus în libertate la 10 mai 2019, iar acum, după doar un an a recidivat, încercând să omoare o tânără de 17 ani.

Din fericire, nu a reușit. Tânăra a avut zile, însă a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului. Ea este internată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Medicii au declarat, pentru Libertatea, că fata a fost dezintubată, vorbește, iar cele 5 transplanturi de piele „i-au crescut șansele de supraviețuire”.

Cazul din Mehedinți a fost înfiorător. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a avut intenția să arunce benzină pe adolescentă, că nu își explică motivul pentru care a comis fapta și că regretă cele petrecute. Acesta a fost eliberat condiționat din penitenciar în urmă cu aproximativ un an, unde avusese de ispășit o pedeapsă pentru omor.

Tatăl fetei fusese în Olanda împreună cu agresorul. Între victimă și bărbatul de 45 de ani ar fi existat o relație mai veche. Înainte de tragedie, tânăra a depus o plângere la poliție pentru viol, faptă care nu a fost confirmată, conform poliției.

Ion Turnagiu a încercat să se spânzure în arestul Poliției Mehendinți. Acesta s-a folosit de un tricou, însă nu a reușit să-și ducă fapta la sfârșit. A fost găsit și transportat la Spitalul din Drobeta Turnu – Severin, unde a și decedat.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top