Connect with us
Primele imagini din sectia ATI. Jar mocnind pe podeaua sectiei, ce au gasit pompierii

Sanatate

Primele imagini din sectia ATI. Ard Pacientii de vii la Piatra Neamț

Mai multe imagini din sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt au fost date publicitatii. Incendiul a fost extrem de puternic.

Pe podea era inca jar mocnind.

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, Irina Popa.

„Zece persoane au fost declarate decedate, iar sapte persoane sunt in stare critica, inclusiv medicul de garda”, a spus, la Antena 3, Irina Popa. Potrivit acesteia, in urma incendiului nu a fost necesara evacuarea altor persoane decat cele aflate la etajul doi al spitalului.

Ea a precizat ca pentru transportul pacientilor au sosit la Piatra Neamt ambulante din Iasi, Bacau si Roman.

Medicul de garda de la sectia Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt a suferit arsuri de gradul 2 si 3 pe circa 80% din suprafata corporala, a mai declarat purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa.

Șapte persoane decedate în urma incendiului de la ATI Piatra Neamț


PIATRA NEAMȚ (MEDIAFAX) – Șapte persoane au murit, sâmbătă seara, în urma incendiului izbucnit la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț. Se pare că toți erau pacienți infectați cu SARS-CoV-2.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa, a declarat, sâmbătă seara, pentru MEDIAFAX, că până în acest moment, șapte persoane sunt decedate, dintre pacienții surprinși de incendiu în Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

„Șapte persoane sunt decedate ca urmare a incendiului produs la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Incendiul este lichidat, nu au fost afectate și alte secții. Se pare că erau persoane cu COVID-19”, a spus Popa.

Autoritățile sunt în alertă, sâmbătă seara, din cauza unui incendiu izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Mai mulți oameni sunt în interior.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top