Connect with us

Știri

Sediu de concediu. Stau pe mal si sunt cam trista…

Parul e prins intr-un fel de coc-coada perfect (cu o agrafa cu sclipici, sa nu uit). Din aranjamentul asta plin de stil marin iese doar o singura suvita “neglijent aranjata” la milimetru.

Are gloss pe care il verifica de orice fir de nisip din sfert in sfert de ora. Are si mascara – cred ca permanenta, dar poate ca nu, ca oricum nu intra in apa decat “pana la fundulet”. Pe restul trupului, se racoreste studiat: palma se face caus pe la jumatatea drumului spre apa, apoi se zvarcoleste sexy in primii 3 cm de mare, apoi se umple si domnita, cu eleganta, se uda pe ceafa.

Face o pauza, priveste in zare, zambeste misterios, dupa care repeta manevra la nesfarsit. Ritualul e zguduit brusc de aparitia lui. E puternic. E lucrat. E potent. E epilat peste tot, si acolo unde nu se vede, dar se simte asta de la o posta. Inainteaza prin valuri cu pieptul in fata. Doamne, ai zice ca nimic nu-l clatina! Ei, bine, gresit! Domnita l-a detectat din timp.

Si a calculat totul cu precizie de savant nebun: cand el a ajuns in dreptul ei, ea a ajuns cu umezitul la sani. A luat apa si, cu o miscare irezistibila, a azvarlit-o spre piept. Apoi a scos un chitait speriat. El, pe faza: “Te ajut?”. Normal ca da! De a doua zi, veneau de mana la plaja. El lucios si puternic, ea sclipitoare si atat de evident a lui.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top