Connect with us
Marcel Vela: cum a trecut pe lângă moarte în 2007

Social

Marcel Vela: cum a trecut pe lângă moarte în 2007

Marcel Vela, ministru de interne, a avut un accident care l-ar fi putut omorî. A supraviețuit doar printr-o minune. Evenimentul a avut loc în 2007, dar a ieșit la iveală abia în 2014. Află din rândurile de mai jos ce s-a întâmplat cu adevărat.

Marcel Vela: cum a trecut pe lângă moarte în 2007

Vela a avut un accident cu elicopterul în munți, dar cu puțin noroc a supraviețuit. Evenimentul nefericit a avut loc în 2007, dar presa a aflat asta abia în 2014. În 2014 a avut loc tragedia din Munții Apuseni când Adrian Iovan a murit în avionul pe care îl pilota.

Marcel Vela era atunci primar al orașului Caransebeș. El a prezentat imagini și filmări cu elicopterul prăbușit. Totuși, uite ce spunea presa bănățeană în ianuarie 2014 după conferința de presă a lui Vela pe marginea acestui subiect.

Presa bănățeană

”După ce a văzut tragedia din Apuseni, mișcat de cele întâmplate, Marcel Vela, a decis că a sosit timpul să vorbească și despre el. Primarul din Caransebeș și-a văzut moartea cu ochii în timp ce a căzut cu helicopterul din aer de la peste 2000 de metri. De atunci, edilul și politicianul bănățean, și-a schimbat optica și vede în alt fel lucrurile și întâmplările vieții, momentele ce ne marchează existența și trecerea rapidă prin această lume.

Totul s-a petrecut din cauza unei erori de pilotaj.
După 7 ani de tăcere, Vela a povestit despre accidentul de helicopter când s-a prăbușit de la peste 2000 de metri pe vârful Mătania din Munții Țarcu.

Cu toate că au fost patru oameni în aparat: Marcel Vela, Dan Paici- alias Lupul singuratic, Horațiu Buna și Petre Moț, din fericire, datorită pregătirii profesionale a pilotului, a stratului gros de zăpadă și a norocului, primarul Marcel Vela și ceilalți trei ocupanți, au scăpat cu viață. Ba mai mult, ei au mers câțiva km prin zăpada până la piept până la cabana meteorologică de pe Vărful Țarcu de unde au fost recuperați de omul de afaceri Romeo Dunca.

Aparatul a aparținut omului de afaceri Romeo Dunca. Acesta dezvolta o afacere în turism în Munții Țarcu. Vela a decis să vorbească despre acest eveniment după ce a urmărit la tv tragedia din Apuseni. El este convins că o dronă bine echipată, putea localiza răniții și astfel contribuia la salvarea în timp util a oamenilor nevinovați.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top