Connect with us
Cosmin Seleși a „parcat ca un bou”, acesta și-a pus mașina pe trotuar. Prezentatorul Te cunosc de undeva, certat de fani

TV

Cosmin Seleși a „parcat ca un bou”, acesta și-a pus mașina pe trotuar. Prezentatorul Te cunosc de undeva, certat de fani

Cosmin Seleși, prezentatorul „Te cunosc de undeva” a plecat cu treburi zilele trecute prin capitală și pentru că nu a avut unde să parcheze, acesta a parcat neregulamentar pe trotuar, blocând astfel accesul pietonilor, fară să-i pese vedetei de la Antena 1. Acesta era grabit să ajungă la o întâlnire și nu i-a mai păsat de pietonii care trebuiau să o ia pe carosabil pentru a putea trece de bolidul lui Seleși.

Cosmin Selesi Prezentatorul de la Antenă “și-a cumpărat” trotuar. Cum “a reușit” să parcheze

Cosmin Selesi Prezentatorul de la Antenă “și-a cumpărat” trotuar. Cum “a reușit” să parcheze

Îndrăgit de public și prezentator de 15 sezoane al emisiunii „Te cunosc de undeva” Cosmin Seleși este considerat un adevărat exemplu . La vederea imaginilor publicate de CANCAN, prezentatorul a fost dur criticat de fanii emisiunii și certat pentru ilgalitatea făcută.

De asemenea inițiatorii grupului „Ai parcat ca un bou” au postat pe Facebook imaginile în grupul special dedicat celor care cred că pot lăsa mașinile oriunde.

Seleși a fost suspect de COVID-19

Un val de vedete de la Te cunosc de undeva au fost infectate în timpul filmărilor cu coronavirus, inclusiv prezentatorul a fost suspect de îmobolnăvire. Marcel Pavel, Adriana Trandafir au fost doar două din vedetele infectate cu coronavirus, dar au avut norocul să fie tratate și acum sunt bine.

”Dragilor, sunt bineee! Îmi pare rău că unii colegi din presă au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu mă simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ”, le-a spus prezentatorul TV fanilor.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top