Connect with us
Teo Trandafir își sărbătorește ziua de naștere, cel mai valoros cadou primit, acum 48 de ani

TV

Teo Trandafir își sărbătorește ziua de naștere, cel mai valoros cadou primit, acum 48 de ani

Teo Trandafir își aniversează, azi 2 iunie 2020, ziua de naștere. Vedeta Kanal D împlinește 52 și ca de obicei la Teo show va fi de mare sărbătoare. Vedeta se va bucura de zeci de surprize din partea unor invitați speciali, iar cadourile vor curge. Cam toți cei invitați de ziua sa a sunt prieteni apropiați ai vedetei de televiziune și aceștia îi oferă cadouri speciale, pe gustul vedetei.

Cel mai scump cadou primit de Teo Trandafir

Teo Trandafir este în primul rând o persoană caruia nu-i place să primească cadouri, se gândește de fiecare dată că prietenii ei s-au chinuit și cheltuit prea mult. Unul din cele mai scumpe cadouri primite de Teo a fost un laț de aur, vedeta fiind o mare iubitoare a bijuteriilor.

Un alt cadou excentric a fost un parfum primit de la Antonia, iar într-un alt an Oprah Winfrey, care i-a trimis un mesaj video și o carte semnată de ea în nume personal.

Cel mai valoros cadou a fost primit acum 48 de ani

Amatoare și de cadouri scumpe, Teo pune mai mult preț pe cadourile sentimentale, gesturi mici dar cu valoare sentimentală. Avea 4 ani când a primit cel mai frumos cadou pe care și l-a dorit vreodată la vârsta acea. Locuia într-un spital, alături de tatăl sau care era medic și erau și ei „mutați” acolo, iar Teo Trandafir și-a dorit de Crăciun o instalație de brad pe care a și primit-o și spune că o păstrează cu sfințenie și astăzi.

„Imi aduc aminte ca locuiam cu parintii, la tara, intr-un spital (tatal meu, medic fiind, era mutat din sat in sat si locuiam in spital sau intr-o anexa a spitalului), aveam patru ani si imi doream foarte tare o instalatie de brad. Un prieten de-al tatalui meu, pe nume Aurel, a venit si mi-a adus instalatia mult dorita. Asta se intampla acum 44 de ani, ca sa intelegeti cat de mult m-a marcat acest moment de am tinut minte exact. J Instalatia de brad o am si acum si inca functioneaza, culmea. Erau niste lumanari din plastic, dar mi se parea cel mai frumos lucru. Pana atunci vazusem doar artificiile de se asezau in brad”, a povestit Teo Trandafir.

Adrian Sârbu, mentorul ei îi urează La mulți ani în fiecare an

Adrian Sârbu, mentorul lui Teo i-a transmis un mesaj video de ziua ei în emisiunea Teo show, în anul 2018. Iar vedeta a fost foarte emoționată de mesajul primit de la fostul patron de la Pro TV, cu care Teo are o relație foarte specială!

La mulți ani, Teo Trandafir!

Adrian Sârbu declara atunci: În viața mea i-am pus foarte multe întrebări care nu i-au plăcut, uneori ești obligat să pui întrebări la care e greu să răspunzi. Dar aș întreba-o pe Teo: „Teo la ce te gândești înfiecare dimineață când te trezești”.

Întrebat de reporterul Kanal D, la ce se gândește când vine vorba de Teo. Adrian Sârbu a răspuns: „Că Teo este un om alături de care a petrecut o experiență, prin care el nu crede că ar fi putut trece, și anume experiența dintre viață și moarte”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top