Connect with us
Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România și a avut o mulțime de femei celebre. Una i-a rămas la inimă.Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România și a avut o mulțime de femei celebre. Una i-a rămas la inimă.

Știri

Ea este femeia pentru care Cătălin Botezatu a vrut să își taie venele: „Am mers la ea acasă și…

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România.

Designerul vestimentar a avut relații cu o mulțime de femei din showbizz, dar pe una dintre o consideră marea sa dragoste.

Este vorba despre fostul manechin Dana Opsitaru, cu care Botezatu a avut o relație vreme de patru ani, undeva la finalul „Epocii de Aur”.

“Era mai în vârstă decât mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mamă, ca o amantă, ca o nevastă, ca o orice.

Am cunoscut-o în urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: “Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stanga-dreapta, cucereşte-o pe asta!”.

“Da’ de ce tocmai pe asta?”, am întrebat.

“Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul”, mi s-a răspuns.

Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii aspirine, ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee.

Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea!

După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa.

A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele.

N-am mâncat nimic toată seara, deşi comandasem tot felul de mâncăruri s-o impresionez.

Am mers la ea acasă şi-a urmat cea mai nebună partida de sex pe care am avut-o multă vreme de-atunci încolo.

A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste.

A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: “Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!”.

În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare”, şi-a amintit Cătălin Botezatu.

Ulterior, designerul a povestit că stăruinţele lui pentru dragostea Danei s-au sfârşit cu un divorţ, dar că, după patru ani, s-a despărţit.

Citește și: Cătălin Botezatu, înlocuit la “Bravo ai stil! All stars”. Cine îi va lua locul

1 Comment

1 Comment

  1. ioan petrisor

    2018-03-25T13:56:00+03:00 at 13:56

    cine te crede,baiatule,ai fost un nimic si mincinos pe deasipra si asa ai ramas,tu si femeiel…hai sa fim seriosi,eu te cunosc foarte bine….deci mai stai la umbra si scuteste-ne de aberatiile tale…te rog.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top