Fotografiile zilei de 2 septembrie

02.09.2015
Fotografiile zilei de 2 septembrie

Iti prezentam o galerie foto cu cele mai surprinzatoare imagini realizate in data de 2 septembrie 2015.

Iata fotografiile mai jos, cat si mica poveste din spatele fiecareia dintre ele!

1. O pasare vesel colorata a fost surprinsa cu un peste in cioc chiar in tip ce zbura de-a lungul malului unui rau din satul Gorodok, la 48 km nord-vest de Minsk, Belarus.

Fotografiile zilei de 2 septembrie-1
Sursa foto: telegraph.co.uk

2. Un fermier este prins intre cei doi bivoli intr-un concurs national in Sumatra, Indonezia. Avand loc pe o perioada de patru saptamani aceasta traditie indoneziana bi-anuala, numita Pacu Jawi este o celebrare a unei recolte de orez din belsug.

CITESTE SI: FOTOGRAFIILE ZILEI DE 1 SEPTEMBRIE

Fotografiile zilei de 2 septembrie-2
Sursa foto: telegraph.co.uk

3. Un urangutan de sex feminin a fost salvat dintr-o plantatie de ulei de palmier in cartierul  Batang Serangan, Langkat, din provincia Sumatra de Nord. Animalul se pierduse si a fost gasit izolat si dezorientat.

Fotografiile zilei de 2 septembrie-3
Sursa foto: telegraph.co.uk

4. Doi baieti au fost surprinsi de aparatul foto la Smithsonian National Air in timp ce se uitau la imagini preluate in urma cu 48 de ore de pe Soare. Imaginile soarelui, surprinse de Observatorul Solar Dinamic al NASA, arata patru lungimi de unda diferite si furnizeaza date cu privire influenta Soarelui asupra Pamantului.

Fotografiile zilei de 2 septembrie-4
Sursa foto: telegraph.co.uk

Daca ati surprins o imagine interesanta care credeti ca ar merita inclusa in rubrica noastra speciala, asteptam propunerile dumneavoastra.

Sursa foto: telegraph.co.uk