Connect with us
Poveste CUTREMURĂTOARE! A fost sclavă timp de 6 ani de cel care îi era iubit

Știri

Poveste CUTREMURĂTOARE! A fost ținută sclavă timp de 6 ani de cel care îi era iubit

Povestea cutremurătoare a unei tinere de 20 de ani a făcut înconjurul lumii. Timp de 6 ani, ea a fost violată, sechestrată și abuzată sexual zilnic de bărbatul care îi promisese luna de pe cer.

In acești ani, tânăra a născut 4 copii. Abia după 6 ani de coșmar, Lilia a reușit să evadeze din apartamentul groazei.

Potrivit Daily Mail, locuința era blindată total. Avea pereți de beton, ferestrele zidite, iar lumina zilei nu intră niciodată în casă. Mai mult de atât, bărbatul ținea mereu ușa încuiată.

Lilia a fost agresată verbal și sexual zi de zi și a adus pe lume 4 copilași. Doar cel mai mic copil a ieșit o singură dată din casă. În rest, ceilalți micuți nu au avut voie să părăsească casă.

Lilia nu își poate reveni nici acum din șoc și are corpul plin de vatanai. Abia în urmă cu o săptămâna, femeia și cei patru copii au fost eliberați din casă groazei.

A fost sechestrată de la 14 ani și desfigurată

”Nu aveam voie să ieșim nicăieri. Mereu eram încuiați. Mă lovea mereu. În special, mă bătea cu o bată”, a povestit femeia speriată.

Doar cel mai mic copil a ieșit o singură dată din casă. În rest, ceilalți micuți nu au avut voie să părăsească casă. Aceștia au probleme grave: nu s-au dezvoltat cum trebuie și nu știu să vorbească.

Baiatul cel mai are al tinerei era învățat de tatăl sau cum să o bată pe mama lui: ‘‘Ruslan, trebuia să o bați pe mama ta așa cum o fac eu, pentru că este foarte rea”.

Lilia și micuții ei au fost duși într-un adăpost pentru persoane abuzate, iar bărbatul va primi ani grei de pușcărie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top