Connect with us
Horoscop 1 noiembrie 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop

Horoscop zilnic 1 noiembrie 2016. Taurii sunt puși pe fapte mari!

Horoscop zilnic 1 noiembrie 2016. Previziuni pentru 1.11.2016!

Scorpionii se bucură de liniștea care s-a instalat peste viața lor, în timp ce Peștii își transmit dorințele Universului. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Ai mari rezerve daca sa te implici acum in planul pe care ti-l prezinta cineva cu mult aplomb. Esti mult mai suspicios ca altadata si ai mereu impresia ca in spatele aparentelor mult prea frumoase se ascunde ceva care ti-ar putea crea neplaceri, mai devreme sau mai tarziu. Intuitia ta este bine dezvoltata si vei reusi sa descoperi la timp fisurile secrete astfel incat sa nu te bagi in ceva periculos pentru tine. Mai bine mai astepti, pentru ca nu e singura ocazie care ti se ofera. Vor mai veni si altele si, daca o accepti pe cea de acum, vei regreta ca te-ai pripit.

Taur 

Discuti despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Esti in fata unor investitii masive, a unor achizitii de zile mari sau poate a unei tranzactii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump (o casa de exemplu). Pe de alta parte, deciziile de natura financiara pe care esti gata sa le iei te pot influenta pe luni de zile de acum inainte, tocmai de aceea nu ai voie sa glumesti sau sa iei decizii pripite, ci sa chibzuiesti profund asupra directiei spre care esti gata sa pornesti.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2016, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt vedetele lunii

Gemeni 

Esti inconjurat de multa lume si cu fiecare ai alt gen de relatii, reusind sa te adaptezi perfect oricarei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat si comunicarea merge ca pe roate. Altii iti sunt apropiati sufleteste ca prieteni intimi sau persoane dragi, si va bazati pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afectiune. E o placere sa intri in contact cu atata lume, folosindu-te de fiecare data de trasaturile cele mai potrivite pentru a avea cu toti legaturi cat se poate de amiabile si placute.

Rac 

Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere absoluta in succesul final si ai garantia ca, la capatul acestor eforturi, te asteapta o rasplata binemeritata. Esti foarte motivat sa tragi tare, oricat ar mai dura, de vreme ce la capat te asteapta evenimente fericite. Ai ocazia de a-ti demonstra valoarea in fata celor din jur iar atunci cand esti apreciat si ti se recunosc meritele, esti capabil de si mai multe! Uneori ai nevoie doar de o vorba buna ca sa poti merge mai departe, oricat de greu ar fi. Pe cine nu ar motiva laudele?

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top