Connect with us
Un accident s-a produs duminica in judetul Cluj, pe Drumul National 1 (DN1). O autoutilitara a cazut in gol zece metri, de pe un pod.

Știri

Accident pe DN1, in Cluj: Trei persoane, ranite grav

Un accident cumplit a avut loc in judetul Cluj. Trei persoane au fost ranite grav dupa ce o autoutilitara a cazut in gol zece metri, de pe un pod aflat pe drumul national (DN) 1, la iesirea din Huedin spre Oradea, langa o cale ferata. Traficul rutier pe DN 1 este blocat la ora transmiterii acestei stiri.

Autoutilitara se deplasa pe DN 1, pe directia Cluj-Napoca – Oradea, relateaza news.ro.

La iesire din Huedin, pe un pod, soferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit un parapet de protectie, cazand in gol aproximativ zece metri, langa o cale ferata, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan.

Cele trei persoane care se aflau in autoutilitara au fost ranite grav, a precizat sursa citata. La locul accidentului au intervenit doua echipaje SMURD.

Citeste si: Accident in Galati: 18 persoane ranite – Planul rosu de interventie, activat

La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier pe DN1, la iesirea din orasul Huedin catre Oradea, in zona in care s-a produs accidentul, este oprit pe ambele sensuri.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top