Connect with us

Știri

Emil Boc a oferit imaginea serii la Untold. Cum au fost surprinsi edilul si sotia sa

Emil Boc si sotia sa s-au aflat printre spectatorii Festivalului Untold. Cei doi s-au distrat intreaga seara si s-au simtit ca la 20 de ani. La un moment dat, primarul Clujului si-a ridicat sotia pe umeri si a continuat sa danseze, spre uimirea celorlalti spectatori. La scurt timp, fotografia cu Emil Boc purtandu-si sotia pe umeri a devenit virala pe retelele de socializare.

Citeste si: Mihai Seplecan, fost sef al CJ Cluj: „Tinerii de la Untold merita soarta celor din Colectiv”

Citeste si: Un alt mare municipiu din Romania ar putea avea metrou!

emil boc cu sotia pe umeri

Primarul Clujului si sotia au plecat abia in zori, dupa ce Armin Van Buuren a terminat spectacolulboc la untold

 

Nu este pentru prima data cand Emil Boc devine centrul atentiei. De fiecare data cand isi doreste sa fie popular, Emil Boc devine personajul unor intamplari cu adevarat amuzante.

 

emil boc cazatura in direct

Invitata la o emisiune tv, moderata de Andrei Gheorghe, Emil Boc, pe atunci deputat PD, nici nu banuia ce avea sa i se intample. Intrarea lui in studioul de televiziune a fost una spectaculoasa, despre care la acel moment s-a crezut ca a fost regizata. Boc a cazut de pe scena de sticla, pentru ca nu a observat golul din stanga platoului, din cauza reflectoarelor, dupa cum a declarat el atunci.

 

emil boc coseste

In 2009, Emil Boc, pe vremea cand era premierul Romaniei, a vrut sa arate tuturor ce talente gospodaresti are si a facut o demonstratie de cosit in fata jurnalistilor.

 

boc primeste un ou in cap

O alta intamplare amuzanta care il are in centrul atentiei pe Emil Boc a avut loc in aprilie 2010. In timp ce se afla la Rachitele, in casa parintilor sai, premierul a vrut sa ciocneasca un ou rosu impreuna cu tatal sau. Ioan Boc i-a luat-o insa inainte si, in gluma, i-a spart oul direct pe frunte fiului sau, in fata jurnalistilor.

 

boc pe scena

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost protagonistul unui alt moment amuzant, in 2014, la ceremonia de lansare a programului prin care Cluj-Napoca sa devina Capitala Europeana a Tineretului.

In timp ce edilul isi rostea discursul, un tanar a urcat pe scena si a inceput sa arunce cu bancnote de 1 leu inspre edil. Fostul premier a reactionat pe masura momentului: a strans cei cativa zeci de lei de pe jos si a spus ca-i va include in bugetul local.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top