Connect with us
Avocatul lui Ionut Gologan a dezvaluit in ce stare se afla romanul condamnat la moarte in Malaezia.

Știri

Ultimele detalii despre Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, nu se afla intr-o stare asa de dramatica cum s-a speculat. Avocatul acestuia, Liviu Turcu, a dezvaluit adevarul despre starea tanarului.

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, nu se afla intr-o stare asa de dramatica cum s-a speculat. Avocatul acestuia, Liviu Turcu, a dezvaluit adevarul despre starea tanarului.

”Era OK, asta mic. Nu e nimic adevarat din ce s-a spus si s-a scris despre el. Evident, este condamnat la moarte si asta il macina cel mai tare, pentru ca, normal, e o nesiguranţa, orice s-ar spune. Dar nu ca nu are dinţi in gura, ca nu are ce manca si ca nu are una sau alta. Ionuţ e intr-o situaţie buna. Cand l-am vazut eu spunea ca era a treia oara cand mergea la stomatolog. Are ceva probleme cu dinţii, de la mancare, de stres, pentru ca are trei ani de cand este acolo. Evident ca nu e ca-n libertate, dar, in niciun caz, nu este asa cum a aparut in presa. Nici faptul ca ar suferi de psoriazis nu este adevarat.

(…) Era tuns, ras, frezat. Are acolo dreptul la igiena personala. Chiar eu i-am dus de barbierit, pasta de dinţi si alte lucruri de igiena personala. Are dreptul la lenjerie sport si de dormit. Are dreptul la plimbare, miscare, cateva ore pe zi. In rest, asculta muzica, are acces la internet, are carţi in engleza. Eu i-am lasat si bani pentru o luna-doua. I-am spus: «Fruntea sus, pastreaza-ţi mintea limpede, ai rabdare si fii increzator, pentru ca nu esti singur! Suntem o mana de oameni care incercam sa facem cat mai mult pentru tine. Doamne-ajuta sa ne vedem in Romania, unde sunt alte posibilitaţi!»”, a dezvaluit avocatul Turcu pentru ziarulring.ro.

Acesta a mai spus ca malaezienii „nu ii prea executa pe crestini” pentru ca nu vor sa aiba probleme cu statele UE.

Ionut Gologan a fost condamnat la moarte pentru trafic de droguri, infractiune pasibila de pedeapsa capitala in Malaezia. Singura speranta a romanului este sa fie gratiat de sultanul statului in care s-a comis infractiunea.

 

1 Comment

1 Comment

  1. illeana

    2016-04-16T17:31:15+03:00 at 17:31

    Casa Regala a Romaniei , nu ar putea intervene in favoarea lui Ionut Gologan pentru a fi eliberat?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top