Connect with us
Alegeri parlamentare 2016. Kelemen Hunor a votat pentru o reprezentare puternică a maghiarilor

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare 2016. Kelemen Hunor a votat pentru o reprezentare puternică a maghiarilor

Alegeri parlamentare 2016. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a votat pentru o reprezentare mai puternică în Parlament.

„Am votat pentru o reprezentare puternică a comunității maghiare”

„Am votat pentru o reprezentare putenică a comunităţii maghiare în Parlamentul României, pentru o Transilvanie puternică şi o Românie mai bună.

Să avem o reprezentare puternică şi să nu putem să fim ocoliţi când se iau decizii importante. Sper că începând de mâine lucrurile se vor îndrepta acolo unde nu au fost drepte în ultimii ani”, a spus Kelemen Hunor, după ce şi-a
exprimat votul, scrie news.ro.

„Sunt multe lucruri care trebuie discutate şi trebuie rezolvate, trebuie întărit statul de drept, fiindcă în ultimii ani am observant că în foarte, foarte multe cazuri legile ori nu au fost respectate, ori au fost inerpretate în mod greşit, contrar spiritului legiuitorului, şi, bineînţeles, reformele necesare în domeniul social, economic şi în ceea ce priveşte apărarea drepturilor comunităţii maghiare. Mai mult decât s-a făcut în ultimii ani”, a mai declarat liderul maghiarilor.

CITEȘTE ȘI: La ce secție votez? Cauta după CNP și nume

Deputatul UDMR susține că membrii partidului au făcut mobilizarea în rândul electoratului și așteaptă ca alegătorii să meargă la vot. Hunor a vota în comuna Cârța din județul Harghita, împreună cu soția sa și cei doi copii, Hanna și Magor. Voturile au fost introduse în urnă de fiica sa, Hanna. Kelemen Hunor candidează pentru a cincea oară. Dacă va câștiga, acesta ar putea fi cel de-al cincilea mandat.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Primarul Timișoarei și primarul Clujului au votat

Românii își aleg parlamentarii, deputați și senatori, astăzi, până la ora 21. HUFF.RO prezintă moment cu moment cele mai importante evenimente de la scrutinul de azi. VEZI AICI ultimele actualizări din live text-ul special realizat de alegeri și prezența la vot în timp real.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top