Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Gemeni. În săptămâna 3 -9 aprilie, Gemenii pot lua în calcul reorientarea profesională

Pentru Gemeni, săptămâna începe cu intrarea planetei Venus în „sectorul Carierei” din astrograma lor. În astrologie, Venus este numit „Micul Benefic”, iar acţiunea sa poate aduce schimbări importante. Până la jumătatea lui aprilie, însă, Venus este în „mişcare retrogradă”, ajutându-i pe nativii Gemeni să îşi evalueze„drumul profesional” parcurs până acum şi să îşi restabilească obiectivele pe termen lung, nefiind exclusă reorientarea profesională a acestora sau reluarea unor programe de pregătire ori perfecţionare.

În data de 5 aprilie începe un alt tranzit retrograd, cu impact major asupra Gemenilor: cel al planetei Saturn, aflată în zodia Săgetător şi în „casa Parteneriatelor” din astrograma lor, tranzit care va dura până în vară şi va testa relaţiile Gemenilor, atît cele personale, cât şi cele de muncă sau parteneriatele de afaceri.

În ziua de 5 aprilie, Luna se află în zodia Leu, adică în „casa Iubirii şiCopiilor” nativilor Gemeni. Astfel, cu Luna în Leu şi cu Saturn retrograd în Săgetător, vizate vor fi în special relaţia de cuplu şi cea dintre Gemeni şi copiii lor.

Saturn le cere Gemenilor mai multă seriozitate şi implicare în relaţiile cu cei dragi, iar Gemenii îşi vor schimba atitudinea faţă de persoana iubită (de exemplu, viaţa de cuplu nu va mai avea de suferit din cauza faptului că, de regulă, pentru Gemeni, prioritari sunt prietenii) şi faţă de copii (de exemplu, Gemenii vor fi mai „prezenţi” în viaţa copiilor şi îşi vor petrece mai mult timp cu aceştia). Nativii Gemeni care nu vor face schimbările necesare nu vor avea decât de pierdut…

În plan profesional, Gemenii sunt sprijiniţi, în continuare, de Soare şi de planeta Uranus care se află în zodia Berbec şi în „casa Carierei” nativilor şi de prezenţa planetelor Marte şi Mercur (în mers direct până duminică, 9 aprilie) în semnul lor personal.

Cristalul-talismanal săptămânii pentru zodia Gemeni: aventurinul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top