Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Gemeni. Dacă te simți neglijat săptămâna aceasta, nu te opri din ce faci. Se poate ca majoritatea să se fi întors împotriva ta. Fie asta, fie toți vor să fie cel mai bun prieten al tău. Lucrurile sunt întotdeauna extreme pentru tine, fără intermediari. Cea mai mică acțiune a altcuiva poate provoca tulburări în mintea ta, cu excepția cazului în care înveți să-ți controlezi emoțiile. Transformă asta într-un obiectiv.

Aceasta este luna ta de izbândă! Sezonul tău începe încă de luni, cu Mercur, stăpânul tău planetar în domiciliu, adică în semnul tău, făcându-te nu doar mai inteligent ci și curios. Următoarele câteva săptămâni sunt un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi, deoarece vei face o impresie extraordinară cu inteligența ta scăpărătoare și promptă. Cuvintele tale te pot ajuta să creezi noi oportunități pentru tine în acest timp.

Dacă ai fost pârlit de dragoste, joi ai putea recupera dezavantajul datorită trigonului dintre  Venus și Pluto, care te va ajuta să treci peste supărare. E timpul să mergi mai departe!

În cele din urmă, faci curățenie printre haine, supravegheat de Venus, ajunsă și ea în semnul tău, sâmbătă. Schimbi garderoba de iarnă și scoți niște haine noi, poate te razi sau doar ceva care să îți schimbe înfățișarea. Dacă ești în căutarea iubirii, ai putea-o găsi în următoarele două săptămâni!

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Gemeni Relațional

Viața socială este interesantă săptămâna aceasta, cu tranzitele planetare care au loc. Oamenii sunt într-o dispoziție neobișnuit de generoasă și, de asemenea, sunt mai înclinați să vorbească și să discute mai degrabă, decât să facă o manifestare de excelență din sentimente. Cu toate acestea, o întâlnire va fi condimentată un pic mai mult decât de obicei. Ar trebui să riști și să vă întâlniți din nou. Nu vei regreta.

Mercur, stăpânul tău planetar esteîn domiciliu, ajutându-te în problemele de comunicare. Viața ta sentimentală beneficiază acum de onestitate și transparență.

Venus este încă în trigon cu Pluto, oferind iubirii o vibrație foarte pământeană. Nu există niciun motiv să zbori când poți rămâne calm.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Gemeni Profesional

Cu siguranță ai lucrat destul de intens în ultima vreme! Ușurarea lucrurilor în slujba și cariera ta nu te-a atras niciodată. Dar ai grijă; munca ar trebui să fie limitată la sarcinile de rutină pe care le poți face automat, deoarece ai nevoie de timp pentru a te relaxa și a-ți reîncărca energiile. 

Ai putea juca rolul de profesor săptămâna aceasta. Cineva cu care lucrezi ar putea avea nevoie de unele îndrumări. Poate un coleg se luptă să țină pasul cu un proiect dificil. Fă-ți timp pentru a acționa ca mentor! Ai putea fi un antrenor grozav pentru cineva mai tânăr.

Perioada susține o bună comunicare cu clienții și colegii de muncă. Nu îți compromite integritatea personală doar pentru a evita conflictele. Spune ce crezi. Energia te poate încuraja să rupi tradiția și cel mai bine este să respecți metodele care s-au dovedit reușite în trecut. Cooperează cu conducerea și vei merge mai repede înainte. Universul îți poate aduce un contact important, mai ales dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Gemeni Financiar

 Este timpul să te gândești la modul în care s-ar putea să discuți cu anumite  persoane pentru bani sau să intri într-un sistem de investiții care este prea bun pentru a fi adevărat. Posibil ca cineva să îți propună vânzarea unor acțiuni. Cred că ai nevoie de o privire de ansablu realist. Și atunci ai nevoie de mai mult timp pentru a lua în considerare cea mai bună cale pentru tine. Fii ferm, dar politicos și asigură-te că obții timpul de care ai nevoie. Știi cel mai bine ce ai de făcut.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Gemeni Sănătate

Posibil ca actuala energie astrală să îți exacerbeze natura deja sensibilă. Simți o mare anxietate, iar acest lucru se poate manifesta la nivelul digestiei. Fă mișcare, exerciții fizice și bea multă apă. Respiră profund și întinde-te. Deși poate dura ceva timp, fiecare zi contează pentru imaginea de ansamblu. Se pare că există multe schimbări subtile care îți afectează sănătatea. Lucrurile ar putea deveni intense acum. Dacă ești conștient de ceva care te-ar putea îmbolnăvi, este timpul să vezi despre ce este vorba. Îți datorezi șansa de a-ți crea un stil de viață care aduce bucurii și bunăstare mai degrabă decât stres și boli. Vezi ce opțiuni disponibile ai și începe.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top