Connect with us
Cum îți poți plăti rata bancară de acasă. Poșta Română pune la dispoziție un nou program

Economic

Cum îți poți plăti rata bancară de acasă. Poșta Română pune la dispoziție un nou program

În această perioadă, este recomandat să evităm ieșirile, în cazul în care chestiunile noastre pot fi rezolvate de acasă. Pentru a evita aglomerația și interacțiunea cu alți oameni, pentru respectarea atentă a măsurilor, au fost stabilite mai multe modalități de plată, de realizare a cumpărăturilor. Așa cum poți face cumpărături online de la supermarket sau alte magazine care au această funcție, pe care le vei primi la domiciliu, la fel poți face și cu rata bancară. Poșta Română are acum un program prin intermediul căruia un reprezentant va veni la tine și va încasa suma necesară.

Cum îți poți plăti rata bancară de acasă. Poșta Română pune la dispoziție un nou program

Programul pus la dispoziție de Poșta Română prin care îți poți plăti rata bancară la Oficiul Poștal sau de acasă se numește Total Collect Home. Astfel, cei care au un credit activ nu trebuie să se mai deplaseze la sediul băncii. Compania poate încasa ratele creditelor prin intermediul factorului poştal, operaţiunile de încasare în numerar a ratelor urmând a se efectua la domiciliul titularilor de credit, la solicitarea acestora.

De asemenea, Poșta Română oferă clienţilor posibilitatea de a-şi achita creditele şi la cea mai apropiată subunitate poştală din toate cele peste 5.000 de puncte de lucru din reţeaua poştală naţională.

În baza protocoalelor semnate, cei care au un împrumut vor intra în atenția oficiilor poștale. Astfel, băncile vor transmite datele personale ale acestora, precum numele şi prenumele, suma de plată, CNP-ul acestuia, adresa de domiciliu, seria şi numărul contractului de împrumut, etc.

Clientul prezintă factorului poştal fie înştiinţarea de plată primită de la bancă cu partea detaşabilă prevăzută cu cod de bare, fie îi solicită acestuia un formular tipizat de depunere numerar pe care îl va completa cu toate informaţiile de identificare a operaţiunii menționate mai sus. Titularul creditului va primi din partea factorului poştal o chitanţă care atestă achitarea ratei.

De asemenea, Poșta Română a anunțat că pentru o perioadă nu va mai vinde plicuri. Casele de marcat se află într-un program de modificări tehnice, care va dura până la două săptămâni.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top