Connect with us
Poșta Română, avertisment pentru toți românii. Cum putem fi înșelați

Social

Poșta Română, avertisment pentru toți românii. Cum putem fi înșelați

Poșta Română a transmis un avertisment pentru toți românii care apelează la serviciile sale, pentru a evita o situație neplăcută. Astfel, oficialii au anunțat că riscăm să fim înselați de către persoane necunoscute care trimit mesaje false, sub numele cunoscutei instituții. CNPR a emis o avertizare în acest sens, cu ce trebuie să facă românii care au primit sau vor primi astfel de mesaje.

Poșta Română, avertisment pentru toți românii. Cum putem fi înșelați

Compania Națională Poșta Română a anunțat pe pagina proprie de Facebook că nu a trimis email-uri către oameni pentru a-i anunța că trebuie să primească un colet. Astfel, CNPR i-a învățat ce să facă pe aceia care au primit sau vor primi astfel de mesaje. Le spune acestora să nu acceseze link-ul care spune că urmărește primirea coletului. Chiar dacă au tendința de a da click pentru ca mai apoi să îl introducă în spam, acel mail trebuie ignorat complet, pentru că este o înscenare a unor necunoscuți.

“Vă reamintim că, dacă ați fost anunțați printr-un e-mail că urmează livrarea unui colet și sunteți îndrumați să accesați un link pentru a vă urmări trimiterea poștală, vă rugăm să: Nu deschideți e-mail-ul și să îl marcați ca spam. Nu accesați link-ul. Acesta nu este un e-mail trimis de Compania Națională Poșta Română”, a informat Compania Poșta Română.

Mesajul este scris sub forma unei notificări de expediere și cuprinde îndrumări în ceea ce privește urmărirea comenzii, vizualizarea datelor de expediere.

”Posta Romana notificare de expediere. Data de livrare planificată: sâmbătă 07.07.2020. Acest mesaj a fost trimis pentru a vă informa că pachetul dvs. a fost procesat pentru livrare. Faceți click pe linkul den urmărire de mai jos pentru a vizualiza Detaliile de expediere și pentru a verifica starea de tranzit reală a expedierii. Cu respect sincer Poșta Română.”, este mesajul trimis în numele Poștei Române.

Poșta Română se teme că aceste inscenări le pot provoca probleme în ceea ce privește încrederea clienților care se pare că deja a scăzut. Profitând de postarea CNPR, un fan a explicat că nu este mulțumit de serviciile care i se oferă, drept pentru care a transferat pensia la bancă, nemaprimindu-și cupoanele de pensii la adresă.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top