Connect with us
PSD: Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!

Economic

PSD: Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!

Partidul Social Democrat cere guvernului să taie pensiile sociale, asta după atunci când era la guvern chiar le-a votat și susținut. Se pare că social democrații s-au răzgândit și într-o postare pe o rețea de socializare PSD cere ca banii alocați pentru pensiile speciale să meargă la sănătate.

PSD vrea să taie pensiile speciale, iar banii să fie redirecționți spre sănătate

„Alfred Simonis, liderul Grupului parlamentar al #PSD din Camera Deputaților: „Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!

Foarte mulți români suferă în aceste momente din cauza crizei. Mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile năruite și un viitor deloc fericit în față. Ei nu trebuie lăsați singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, în timp ce alții se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei.

Citește și: OUG credite: Suspendarea /amânarea ratelor la credite prima casa, ipotecare, carduri de credit

Este timpul să facem ordine! Impozitarea drastică a pensiilor speciale este prima măsură de bun-simț! Acei bani sunt mai utili azi pentru a cumpăra echipamente de protecție pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maximă urgență.

Voi merge până la capăt și vreau ca acest proiect să treacă cât mai repede prin Parlament. Pentru că solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci demonstrată prin fapte!”

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

 1. Ifrim Mihai

  2020-03-29T19:34:10+03:00 at 19:34

  Ipocrizie marca Psd

 2. Fyxpyx

  2020-03-27T13:36:57+02:00 at 13:36

  Minciuna și ipocrizie
  PSD are majoritatea in parlament, de ce nu dau pur și simplu o lege în regim de urgenta că sa abroge pensiile speciale??
  Ei dimpotrivă, votează în comisia juridică a camerei să îi dea pensie specială și la avocatul Poporului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top