Connect with us
TAROM anulează noi zboruri spre Londra, Belgia, Paris, Amsterdam în baza ordonanței militare nr. 7

Economic

TAROM anulează noi zboruri spre Londra, Belgia, Paris, Amsterdam în baza ordonanței militare nr. 7

Compania TAROM este nevoită să suspende noi zboruri în contextul ordonanței miitare nr 7. Astfel TAROM se aliniază la cerințele autorităților, potrivit AIR24.

TAROM noi zboruri anulate

În contextul epidemiologic actual și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID – 19, Compania TAROM se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la măsurile impuse în Capitolul 2, art.9 si art.10 din Ordonanța Militară Nr.7/04.04.2020.

Astfel, la nivelul Companiei TAROM se instituie următoarelele:

  •  Suspendarea operării curselor către/dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda în perioada 06 – 20.04.2020
  • •Extinderea suspendării operării curselor către/dinspre Franța și Germania în perioada 09 – 22.04.2020
  • •Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea
    reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune.
  •  Se vor opera în continuare zborurile de tip cargo pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special. Pentru detalii vă rugam să contactaţi: charter@tarom.ro și taromcargo@tarom.ro.
  • În acest context, vă rugăm să reprogramați călătoriile pentru date viitoare, puteți face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteți solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenție TAROM.

A transmis TAROM într-un comunicat remis către HUFF.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top