Connect with us
Avion cu 107 oameni la bord s-a prăbușit în Pakistan

Externe

Avion cu 107 oameni la bord s-a prăbușit în Pakistan

Un avion al companiei Pakistan International Airlines cu 107 oameni la bord s-a prăbușit, vineri, 22 mai 2020, într-o zonă rezidențială a orașului Karachi. Acesta a căzut aproape de aeroport, conform informațiilor Sky News din partea unui purtător de cuvânt al companiei. Află mai multe informații despre acest subiect în rândurile de mai jos.

Avion cu 107 oameni la bord s-a prăbușit în Pakistan

UPDATE: Conform declarațiilor primarului din orașul Karachi pentru Associated Press, accidentul aviatic din Pakistan nu are niciun supraviețuitor. Nu există date despre victime dintre persoanele care locuiau în zona prăbușirii avionului.

Un Airbus A320 a decolat de pe Aeroportul din Lahore și zbura spre Aeroportul Jinnah din Karachi. Conform primelor informații, la bordul navei se aflau 99 de pasageri alături de 8 membri ai echipajului.

 

Pe rețelele sociale au apărut imagini în care apare un fum dens și negru care pornea de la locul accidentului și anume cartierul Model Colony. Acest cartier este o zonă rezidențială din Karachi. Serviciile de urgență au ajuns rapid la fața locului și conform BBC NEWS mai multe locuințe au fost afectate.

„Avionul s-a prăbușit în Karachi. Încercăm să confirmăm numărul de pasageri aflați la bord, dar inițial s-a spus că este vorba de 99 de pasageri și opt membri ai echipajului”, a declarat Abdul Sattar Khokhar, purtătorul de cuvânt al Autorității aviației pakistaniene.

Acest incident a venit la doar câteva zile odată ce Pakistan a reluat zborurile comerciale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top