Connect with us

Externe

Safe Shorts – Centurile de castitate, în topul vânzărilor din Germania

Centurile de castitate sunt foarte căutate în Germania, țară care s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe scandaluri privind abuzuri sexuale comise de migranți.

Pe site-urile nemțești se găsesc centuri de castitate asemănătoare celor din Evul Mediu, când bărbații plecați în războaie le foloseau pentru a apăra onoarea soției. Un asemenea dispozitiv ajunge și la 400 de euro.

O femeie din orașul german Oberhausen a venit însă cu o alternativă modernă pentru a le face pe doamne să se simtă în siguranță. Sandra Seliz a creat un șort de jogging care le protejează pe femei de atacurile sexuale. Aceasta a decis să inventeze un asemenea mijloc de protecție, după ce a fost agresată de trei bărbați în stare de ebrietate, când făcea jogging în apropierea pădurii din localitate.

Pantalonul este făcut dintr-un material rezistent la rupere sau tăiere și are o alarmă care se declanșează în momentul în care cineva încearcă să îl sfâșie. Pe site-ul produsul scrie că acesta acționează ca un scut de protecție în calea unui posibil violator.

Safe Shorts au integrată o alarmă de 130 db

Instrucțiunile de utilizare sunt cât se poate de simple: vă puneți șortul, aranjați cablurile rezistente în așa fel încât să se alinieze perfect cu liniile corpului și le închideți cu un mini-lacăt. Cablurile sunt conectate la o alarmă cu o putere de 130 decibeli, ce se va declanșa automat dacă cineva va încerca să le sfâșie.

Creatoarea speră ca în scurt timp să poată oferi și pantaloni lungi care să ofere aceeași protecție. Șortul costă 99 euro pe site-ul safeshorts.eu.

„Safe short asigură triplă protecție împotriva agresiunilor sexuale și noi suntem foarte mândrii de asta”, a declarat Sandra Seliz.

Stocul inițial de 150 de bucăți a fost epuizat într-o singură zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top