Connect with us
Un atac armat soldat cu rănirea a patru persoane s-a produs în parcarea unui liceu din San Francisco, Statele Unite ale Americii.

Externe

SUA: Atac armat în parcarea unui liceu din San Francisco

Un atac armat s-a produs în SUA, în parcarea unui liceu din orașul San Francisco, au anunțat reprezentații forțelor de ordine. Atacul s-a produs la ora 1.20 (ora României), în apropiere de June Jordan School for Equity.

Patru persoane au fost rănite, precizează un comunicat al districtului școlar San Francisco. Una dintre victime, o adolescentă, se află în stare gravă, în timp ce celelalte nu au răni care să le pună viața în pericol.

Liceul a fost închis pentru o scurtă perioadă de timp, apoi a fost redeschis. Oficialii unității de învățământ spun că una dintre victime a fost vizată în mod direct de atacul armat, iar celelalte doar se aflau în zonă.

Citește și: Atac armat într-un coafor din Germania. Un mort și un rănit

Oamenii legii au anunțat că au identificat patru suspecți, care au fost văzuți fugind de la locul incidentului. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs acest incident grav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top