Connect with us

Externe

Vladimir Putin a devenit cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, nu impresionează doar prin puterea sa politică. Experții au ajuns la concluzia că averea acumulată în ultimii ani l-au transformat în cel mai bogat om al planetei.

Cel mai de preț lucru din averea liderului de la Kremlin este palatul de 800 milioane de lire sterline, care ar fi fost construit special pentru Putin. Domeniul pe care este construit acoperă 67 de hectare și un întreg oraș pentru tot personalul de servitori. De asemenea, Vladimir Putin mai deține 58 de avioane și alte 20 de palate.

Deși nu există date oficiale despre întreaga avere a omului politic, acesta nu se sfiește să își arate bogăția. El a fost surprins pe puntea mega-iahtului Olympia, un cadou primit de la miliardarul Roman Abramovici. Ambarcațiunea are o lungime de 57 de metri și valorează 25.000 de lire.

Vladimir Putin ar avea o avere de 200 miliarde de dolari în conturi elvețiene

Potrivit unui bancher rus, în conturile din Elveția ale președintelui rus, s-ar ascunde fabuloase sumă de 200 miliarde de dolari.

Citește și: Vladimir Putin, spectacol în fața studenților. A cântat „imnul cosmonauților”- VIDEO

După 14 ani în care a ținut frâiele puterii în Rusia, comparați sumele de bani care au fost produse în țară și toți banii care nu au fost cheltuiți pe infrastructură, spitale sau școli. Toți acei bani sunt băgați în proprietăți, conturi bancare elvețiene, acțiuni și fonduri de investiții, manageriate pentru Putin și acoliții săi, a declarat bancherul.

Liderul de Kremlin a fost îndelung criticat pentru opulența în care trăiește, ținând cont de faptul că salariul său este de doar 90.000 de euro.

Vladimir Putin a negat întotdeauna că ar fi un om bogat, subliniind de fiecare dată faptul că a pornit în viață de la o situație materială modestă, în Sankt Petersburg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top