Connect with us
Exatlon 13 septembrie. Meciul de revanșă România - Mexic

TV

Update: Exatlon 13 septembrie. Meciul de revanșă România – Mexic

Exatlon 13 septembrie: Din nou zi de meci internațional! România joacă din nou împotriva Mexicului, încercând să-și ia revanșa după înfrângerea suferită.

În meciul precedent, Mexic a învins cu scorul de 10-6, dar duelul dintre cele două echipe a fost unul echilibrat.

Update: Nici de aceasta data romanii nu au avut noroc. Mexicanii au fost mai buni si au castigat cu 10-5. Monica Rosu (2), Iulian Pitea, Ana Simia si Cristi Pulhac au adus punctele Romaniei.

Update: Inainte de meciul cu Mexic, Faimosii si Razboinicii au jucat pentru panoul cu bani. Cei in rosu au condus cu 4-0, apoi cu 5-1, insa cei in albastru au avut o noua revenire spectaculoasa.

Razboinicii au castigat cu 10-7, Iulian aducand punctul victoriei.

Stire initiala

Acum, echipele reunite ale Faimoșilor și Războinicilor au ocazia de a se revanșa pentru acel rezultat.

Exatlon începe miercuri, la ora 19.30, pe Kanal D.

Exatlon 13 septembrie: Bătălie dură la jocul de ieri

Aseară, în ediția “Exatlon”, bătălia între Războinici și Faimoși a fost una dură, întrucât miză a fost uriașa – echipă câștigatoare se bucură de confortul vilei din Republică Dominicană.

Pe un traseu dificil, cu multe obstacole, lung de 100 de metri, acesta le-a pus mari probleme unora dintre concurenți.

Deși runda s-a încheiat cu Victoria Războinicilor, luptă a fost una strânsă aseară, Faimoșii dovedind că se pot replia și concentra, chiar dacă în interiorul echipei au existat disensiuni, mai ales în urma ultimei eliminări.

Războinicii și Faimoșii au fost umăr la umăr ca punctaj pe parcursul întregului joc, iar Faimoșii chiar au fost la un pas de a-și adjudeca premiul pus în joc.

Diferența cu care Războinicii și-au asigurat locul la vilă a fost de doar un punct, în urmă jocului de ștafetă, duel la care au intrat Simia și Iulian, de la Războinici, iar de la Faimoși, Monica Roșu și Yamato Zaharia.

Punctul decisiv, cel care a făcut diferență între cele două Echipe, a fost adjudecat de Simia, momentul de ștafetă fiind încărcat de tensiune și adrenalină. Concurenta a fost purtată pe brațe de coechipieri, în strigătele lor de bucurie.

Ieri, Războinicii și Faimoșii au avut parte de o surpriză de proporții când, înaintea debutului celei de-a două confruntări între echipe, Cosmin Cernat i-a prezentat pe cei noi trei concurenți care s-au alăturat celor două tabere.

Cum arată noii concurenți Exatlon!

Cine sunt Cătălin Dumitrescu, Ferucio Damian și Cristian Boboc

Cătălin Dumitrescu s-a alăturat Echipei Războinicilor. Acesta este pasionat de fitness, sport pe care l-a descoperit în anii liceului și pe care îl practică la nivel de performanță, având numeroase premii în acest domeniu.

A urmat cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și în paralel cursurile de licență ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”.

A fost masterand al Academiei de Poliție din București. Cătălin Dumitrescu este ocazional model, defilând pe podiumuri pentru mai mulți creatori români. Este un tânăr ambițios, prietenos, comunicativ și altruist.

Ferucio Damian și Cristian Boboc au fost primiți cu brațele deschise de concurenții din Echipa Faimosilor.

Ferucio Damian este dublu campion mondial la Kata la categoria juniori și a fost timp de 15 ani consecutiv campion național în aceeași ramură sportivă. Pasiunea pentru sportul de contact o moștenește de la tatăl sau care a practicat boxul de performanță.

A fost legitimat timp de 8 ani la Clubul Sportiv Dinamo București. Ferucio Damian este absolvent de științe economice, este căsătorit și are o fetiță de 3 ani și jumătate, Timeea.

Cristian Boboc, cel de-al doilea nou concurent intrat aseară la Faimoși, este campion național și balcanic la atletism, sport pe care îl practică de la vârstă de 14 ani.

La vârsta de 23 de ani, Cristian Boboc are în palmares peste 30 de medalii, fiind de patru ori campion la Campionatul Balcanic.

Are diplomă de profesor de sport, e absolvent de Educație Fizică și Sport Constanța (FEFS), Masterand în Educație Fizică și Sport Școlar. De asemenea, sportivul este specializat în triplusalt, recordul lui fiind de 16,37 metri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top