Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Rac - Ai mari șanse pe casa banilor

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Rac – Ai mari șanse pe casa banilor

Horocop Minerva 15-21 aprilie Rac

Atragi atenția colegilor, care apreciază abilitățile tale manageriale și conducere. O evaluare recentă îți poate aduce o posibila creștere salarială sau o promovare care îți va deschide calea spre alte satisfacții. Verifică-ți relațiile, mai ales una specială. Poate ai nevoie să-ți oblojești inima rănită. Dă voce unor idei sau preocupări pe care le ai, dar asigură-te că ești și un ascultător atent. Fii atent la echilibru dintre câștiguri și cheltuieli.

Trebuie să te aștepți la ceva bun.

În timp ce ai putea visa la locuri îndepărtate și oportunități de a pleca și a te bucura de o vacanță plăcută, săptămâna aceasta ar trebui să te ocupi de responsabilități cheie iar acest lucru nu ar trebui să te împiedice să faci o călătorie. Îți va oferi ceva ce aștepți demultă vreme.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

Cu Soarele în pătrat cu conjuncția Saturn – Pluto în Casa a 8-a, a intimității dar și a investițiilor pe termen lung, sesizezi că este cineva care îți blochează progresul – cel puțin așa ar părea.

Din perspectiva ei, această persoană încearcă să te împiedice să faci ceva ce vei regreta mai târziu. Deși orice discuție ar putea fi mai degrabă o tatonare ciudată, poate că nu ar strica să găsești o cale de urmat în această săptămână.

Iar cu Jupiter retrograd în Casa a 6-a, casa muncii și a stilului de viață, ar putea fi șansa ta de a învăța lucruri noi și de a dobândi obiceiuri sănătoase în lunile următoare. Vei avea însă mai multe șanse de a atrage oportunitate serioasă abia după 11 august.

Relational. Calmul și controlul de sine aduc beneficii semnificative, atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Vei avea idei și intuiție. În anumite privințe, se pare că nu poți face nici un rău.

Impactul acestor succese mărunte este profund simțit în ​​viața de familie, cât și în relațiile personale. În cele din urmă, week-end-ul ar putea aduce vești bune.

Planurile de călătorie amânate sau anulate te pot face să te simți părăsit de prieteni și de cercul social obișnuit. Unele probleme din relația romantică trebuie să îți atragă atenția dacă vei face lucrurile să funcționeze. Mergeți împreună la un spectacol sau bucurați-vă de un prânz sau o cină romantică.

Fă ceva suplimentar la tine și aspectul tău și te vei simți capabil să devi mai romantic. Familia, în special un văr sau un frate, îți poate solicita asistența în anumite chestiuni cotidiene, poate una care implică un șef sau o autoritate. Faci cunoștință cu prieteni noi. Hrănește-ți pasiunile, urmează-ți visele. Nu există imposibil.

Chestiunile care țin de control în timpul pătratului Soare – Pluto din weekend, arputea crea probleme așa că fă bine și lasă lucrurile mai moale. Nu în totalitate dar mai soft.

Profesional, starea de calm și concentrare va da bine nu doar în relațiile romantice, viața de familie ci și carieră. Toate asociațiile se dovedesc favorabile în această perioadă. Cu perspectiva corectă, faci alegerile corecte. Puterea intelectuală te ajută să te îndrepți în direcția cea bună. Călătoriile și comunicarea sunt vitale acum și te pot ajuta să îți păstrezi contactele sociale puternice.

Călătoriile și tehnologia sunt toate favorizate acum. Cei din profesiile legate de mass-media se vor descurca bine, la fel ca si scriitorii si oamenii de stiinta. Pentru a realiza lucruri minunate, nu trebuie doar să acționezi, ci să și visezi. Planifică tot ce crezi că este de planificat.

În mijlocul săptămânii pătratul Soare-Saturn, sugerează lucrurile bune, însă frustrarea vine de la faptul că lucrurile nu se întâmplă atât de repede precum vrei. Munca nu aduce întotdeauna recompense satisfăcătoare.

Energia de care dispui te poate împinge spre progrese care consolidează propriați securitate. Încearcă să echilibrezi munca cu viața de familie acum, deoarece poți aduce contribuții importante de ambele părți. Încearcă să nu reacționezi la un șef dificil, la un client sau la un coleg reclacitrant pe la jumătatea săptămânii.

S-ar putea să fi tentat să folosești tactici greșite atunci când ești frustrat, iar aceasta ar fi o greșeală. Nu ezita să iei conducerea în orice zonă în care te simți încrezător.

Fiind împreună sub presiune, situația poate dermina noi parteneriate și probabilitatea crescută de a-ți atinge obiectivele. Colaborarea cu colegii este esențială acum și ar trebui să fie ușor de făcut, deoarece nu ești predispus spre greșeli în această săptămână.

Financiar, lucrurile se așează și vei vedea echilibrul dintre ceea ce câștigi și ceea ce cheltui săptămâna aceasta. Este posibil ca o achiziție pe care o dorești cu ardoare să mai aștepte până când primești compensația pe care o așteptați.

Eforturile vor fi curând plătite într-un mod concret, poate cu o creștere salarială sau o promovare. Un șef sau un coleg îți poate solicita ajutorul, având nevoie de asistență.

Rămâi calm, chiar și în situații grave. Această atitudine îți va aduce beneficii multora, inclusiv prietenilor și familiei.
Visele tale ar putea să-ți ofere idei despre cum să aduci mai mulți bani, așa fii atent la ce îți spun ele. Fă ca lucrurile să fie cât se poate de clare. Gândește-te dacă are sens să continui să plătiești aceeași rată sau să vă mutați într-un apartament mai ieftin.

Ca sănătate trebuie să ai grijă de suflet, de spirit și de corpul tău. Cu accent pe zona spirituală, vei face asta. Dacă trăiești viața la maxim este un exemplu bun al talentului de a fi adevărat cu și pentru tine, iar sănătatea va fi excelentă.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top