Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 aprilie Pești – Probleme la locul de muncă

Horoscop Minerva 15-21 aprilie Pești

Tatăl sau cineva cu figură paternal este în pericol. Problemele cu colegii te pot face să te simți și tu ca bolnav. Lichidează aceste sentimente cu timpul petrecut cu cei dragi. Ia o cină cu familia. Fii atent la toți cei care depind de tine. Găsești un refugiu în artă sau în modă. Continuă să-ți faci treaba și vei fi răsplătit pe măsură. Contractele și problemele juridice îți solicită prezența. Dă un mic imbold concurenței, nu este neapărat un lucru rău. Dacă intenționezii să călătorești, fii pregătit pentru unele întârzieri.

Ești gata să te înfrunți cu adevărat în oglinda socială și încerci să intri în contact cu sinele tău cel mai intim. Nu ar strica să arunci o privire și asupra relațiilor, inclusiv asupra căsătoriei și a legăturilor cele mai apropiate.

Analizează-ți câștigurile, dar evită orice mișcări în carieră sau investiții riscante. Va urma probabil o provocare implicând responsabilitatea profesională. Încercați să rămâi calm și să lucrezi pentru a realiza un echilibru între obligațiile profesionale și cele casnice.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

Conjuncția separantă Venus – Neptun, luni este perfectă pentru o seară romantică sau pentru petrecerea timpului cu cineva care te interesează. S-ar putea să vă înțelegeți fără a spune multe cuvinte și aceasta ar putea fi o experiență foarte intimă.
Când vine vorba despre bani, s-ar putea să simți că trebuie să concurezi cu alții din cercul tău social care par să aibă totul. Nici măcar nu încerca. Fii tu însuți, și dacă asta înseamnă să trăiești din munca ta, atunci fă-o și fii mândru de asta. Ești mult mai mult decât mașina, locul de muncă, casa sau orice altceva despre care crezi că este nevoie ca să fii acceptat. Fii sigur că ești acolo unde trebuie să fii.

Deoarece Jupiter este retrograd în casa a 10-a, a carierei, a obiectivelor și a ambițiilor sociale până la 11 august, oportunitățile și planurile ar putea trena destul timp până să se materializeze. Vor veni însă și recompensele.

Relaţional, problemele țin de cercul social și îți poate provoca suferință, ceea ce va face să te simți stânjenit într-un conflict sau să te pomenști în mijlocul bârfelor care îți pot compromite reputația. Întoarce-ți atenția spre familie, ea te va sprijini și te va distragere de la aceste griji.

Ia o cină în oraș cu familia sau bucurați-vă împreună de un spectacol de teatru sau un concert. Dacă ești singur, cauți o legatura semnificativă în viața ta pentru a contracara sentimentele de solitudine. A-ți face niște prieteni te va conduce la cineva special. Chiar dacă te simți stresat, nu îi ignora pe cei care depind de voi.

Totuși nu fii prea dornic să intri într-o relație. Lasă lucrurile să meargă cu fluxul. O mișcare greșită ar putea duce la momente neinspirate financiar sau la orice altă investiție proastră ceea ce te va afecsta emoțional.

Stai deoparte de situațiile care declanșează nesiguranță. Nu sta prea mult pe gânduri și păstrează-ți pasiunile sub control, cel puțin pentru moment. Dacă ești convingător, evită stimulii inutili. Analizează-te pe tine înainte de a afla cum te poți lega de cineva. Este ușor să vorbești despre iubire și să o dorești, dar nu este întotdeauna ușor să o recunoști, nici măcar atunci când este în fața ta.

Sextilul dintre Mercur și conjuncția Saturn – Pluto te aduce într-o dispoziție profund contemplativă pe la mijlocul săptămânii. Unii oameni ar putea să-și facă cele mai întunecate gânduri acum, de aceea este indicat să îți păstrezi gândurile pentru tine. .

Trigonul dintre Soare conjunct cu Uranus și Jupiter chiar și retrograd, are un efect pozitiv asupra vieții tale sentimentale la sfârșitul săptămânii, mai ales dacă poți să te concentrezi și asupra altor lucruri.

Profesional. Dacă te gândești la cariera ta sau la supervizarea oamenilor, este important să adaptezi munca la temperamentul și abilitățile persoanelor respective. O folosire cât mai bună a resurselor îi va mulțumi chiar și pe cei mai încăpățânați colegi. Mijlocul săptămânii aduce energie pentru a analiza obiceiurile de lucru și descrierea postului. Nu promite prea mult. Sfârșitul săptămânii oferă posibilitatea de a aduce oamenii împreună în jurul unui scop comun.

Nu împovăra oamenii din jurul tău cu povești nesfârșite, stres și bârfe de la locul de muncă. Dacă sâmbătă este ziua ta, atunci bucură-te de ea și nu o strica pe a altora. Dacă munca este extenuantă, ia-o încet și nu ceda stresului.
Orice ai nevoie este la îndemână, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Problemele juridice pot necesita rezolvarea cât mai rapidă. Echilibrează-ți bugetul cât mai eficient posibil.

Muncă grea și concurența rigidă pot domina prezentul, dar această fază oferă unele noi posibilități profesionale interesante. Redu-ți dorința de a te supraanaliza. Fii clar deoarece munca în care se amestecă și plăcerea ar putea fi de prost augur pentru tine. Ține locul de muncă, ordonat și organizat. De asemenea, ai multe cunoștințe de oferit dacă știi să îți comunici ideile cu grijă.

Financiar te gândești la modalități de a câștiga bani și care implică casa. Fie deschizi un birou acasă, fie cumperi și renovezi apartamente pe care apoi să le vinxi sau începeți o afacere de decorațiuni interioare. Ia-ți timpul necesar pentru a sorta documentele cu grijă și cu atenție înainte de a semna ceva.

Ca sănătate aș sugera atenție la tensiunea arterială dar și la tensiunea la nivelul gâtului și umerilor. Ingrijorarea și stresul sunt un disconfort general resimțit de organism. Atenție la problemele cardiace.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top