Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Săgetător - Lecții de viață pentru voi

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Săgetător – Lecții de viață pentru voi

Horocop Minerva 15-21 aprilie Săgetător

Este un moment potențial de transformare a carierei. Urmează-ți intestinul și dă-ți o șansă. Schimbarea este inevitabilă și ar trebui să fie îmbrățișată. Acest lucru poate însemna renunțarea la o relație.

Unele călătorii sau antrenamente sunt necesare pentru a ajunge acolo unde dorești. Pe măsură ce rezolvi noua direcție profesională, ai grijă ca acasă să fie liniște și armonie. Fii diplomat în litigii și fă-ți timp pentru romantism ca să arați cât de mult îți pasă.

Asimilează constant lecții de viață și crește. Finanțele îți servesc bine, făcându-te mai practic. Bucuria și siguranța de acasă adaugă o profunzime împlinirii vieții tale. Se poate cere energie și planificare pentru a aborda preocupările interne, dar efortul este bine folosit. Ai dobândit o mentalitate de succes.

Ai sporit, de asemenea, setările intelectuale și emoționale. Creșterea abilităților cognitive și interpersonale derivă din sentimentul profund de încredere. Acum realizezi că nu există o formulă unică care să definească calea spre succesul personal.

Pe măsură ce Marte își continua drumul prin Gemeni în Casa parteneriatelor, actionează ca un catalizator pentru tot felul de conversații. Ar putea, de asemenea, să aducă idei și noi informații și să te inspire să devi mai activ din punct de vedere social.

În același timp, Jupiter retrograd și în domiciliu, ar putea însemna că va trece ceva timp până când oportunitățile se vor materializa și te-ar putea împinge să explorezi eventualele defecte care ar putea interfera cu rezultatele viitoare.

Soarele este în pătrat cu Saturn conjunct cu Pluto, așa că nu te îngrijora prea mult de costul unui proiect creativ sau al unei afaceri noi, deoarece te poate împiedica să mergi înainte cu el. În schimb, relaxează-te și fii dispus să vezi posibilitățile.

Duminica ar putea fi o zi pentru distracție și petrecere a timpului liber, iar un articol pe care îl cumperi ți-ar putea aduce o mare plăcere.

Relational. Faceți împreunp o călătorie, fie de divertisment, fie din motive religioase. Aspecte juridice sau restricții pot complica lucrurile, dar tu ești într-o stare de exaltare amoroasă, gata să-i arăți partenerului cât de mult te interesează moduri noi și creative de petrecere a timpului liber. Atenția trebuie să fie distribuită familiei – fie propriei familii, fie a altei dar importantă pentru tine – deoarece posibil să treacă prin momente grele. Într-un fel trebuie să fi dispus să acorzi o șansă.

Cauți siguranță. Totuși, te simți constrâns să renunți la unele lucruri. E un semn bun. Fericirea acasă este esențială. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor. Bucurii și împliniri în aceste momente. Eforturile pe care le depui pentru fericirea domestică nu sunt niciodată irosite. Indiferent ce ghinion crezi că îți subminează încrederea, ar trebui eliminat rapid.

Fă față situației curente. Excelezi la nivel intelectual și emoțional acum. Nu îți fie teamă să atingi și să îți răsfeți simțurile. Dragostea înseamnă descoperirea recnoașterii altora în noi. Cu Jupiter retrograd în domiciliu însă este timpul să pui frână și să încetinești. Fiind prudent și grijuliu aduce recompense satisfăcătoare.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

S-ar putea să te îndoiești de tine în timpul sextilului Venus-Saturn, dar asta nu este o scuză pentru a nu face complimente cuiva care îți place.

Profesional. Tu dai ce e mai bun din tine în situațiile în care te simți apreciat. Dacă te afli într-o poziție dificilă în care simți că nu ai controlul, gândește-te să faci o schimbare. Dacă ești apreciat, asigură-te că ești cel mai bun jucător de echipă.

Așteptă-te să fii foarte ocupat. Este un moment bun pentru reînnoirea contactelor cu persoanele care te sprijină pe tine sau interesele tale de serviciu. S-ar putea să te simți mai degrabă leneș în acest weekend – decât cu chef de distracție.
De asemenea, ai putea fi tentat să bârfești despre unul sau mai mulți dintre colegii de muncă.

Poate te întâlnești cu cineva de la serviciu sau doar te sună. Încearcă să reziști ispitei de a bârfi. Orice vei spune acum va reveni pentru a te bântui mai târziu.

Financiar. O persoană, șef sau autoritate, este pregătită să fie receptivă la ideea pe care o propui săptămâna aceasta. Fii diplomat și alege acum să îți dezvălui viziunea creativă. Este posibil să ai ocazia să pleci în delegație în străinătate, deschizând ușa unor noi oportunități.

Fii atent cu achizițiile și posesiunile materiale. Evită investițiile sau deciziile greșite. Vorbește mai întâi cu cineva de încredere. Aceasta ar putea fi o fază de transformare a carierei pentru tine. Dar, pentru a face un pas important într-o nouă direcție, poate fi necesar să lași ceva sau pe cineva în urmă.

Experimentezi o creștere constantă și ascendentă a veniturilor. Sentimentul de armonie și de linilte acasă te-a propulsat pe o curbă ascendentă, ca și deciziile financiare bine țintite.

Ferește-te de invidioși. Viața de acasă necesită o atenție deosebită acum, deși aș putea spune că acest lucru nu este ceva neapărat rău. Ai crescut în ultimele săptămâni, atât din punct de vedere intelectual cât și emoțional și ești gata pentru interacțiuni mai complexe cu ceilalți. Continuă să ai încredere în tine și progresul va continua.

Ca sănătate, nu trebuie sa concurezi cu cineva pentru a fi sănătos și bun. Fiecare persoană este unică, cu obiective și scopuri diferite de ale tale.

Este mai important să evaluezi prioritățile și să creezi obiectivele potrivite pentru tine. Lucrează în propriul ritm, fii consecvent și vei reuși acolo unde alții eșuează. Sănătatea și fericirea sunt cele mai importante.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top